21 enero, 2014

Sebastià Povendano representant local del Partit Popular a Roda de Ter  • Sebastià Povedano: “El Partit Popular és en aquests moments l’únic partit que garanteix la unitat d’Espanya, que està treballant intensament  per treure a Catalunya i a Espanya de la crisi i que defensa una immigració legal e integrada, per tot això vull formar part del Partit Popular”
  • Villagrasa: “La incorporació d’un nou membre al Partit Popular, i que serà a més el nostra representant a Roda de Ter, on no teníem representació respon a la nostra voluntat d’ incrementar la implantació territorial a la comarca per tal de recuperar la representació municipal i demostra que el partit està creixen més que mai a Osona”.

FOTOVILLIRODADETERSebastià Povedano, és el nou representant local del Partit Popular a Roda de Ter. En un acte acompanyat pel secretari provincial, Alberto Villagrasa el president comarcal, Miquel Viilalta, la responsable Popular a Vic, Emma Salarich, i el secretari territorial provincial de les comarques de l’interior, Joan Antoni López Noguera, Povedano es va  mostrar molt satisfet de formar part del projecte del Partit Popular i de representar a aquesta formació a Roda de Ter.

Sebastià Povedano, ex regidor de Plataforma per Catalunya fins el passat mes d’agost, que va deixar la formació, ha explicat que ell ha treballat “complint amb els compromisos que va assolir amb els seus votants quan es va presentar a les eleccions municipals del 2011”. En aquest sentit Povedano ha dit que “no tothom dins la formació ha mantingut les idees i sobretot les formes amb que van concórrer” motiu pel qual s’ha vist amb la necessitat de deslligar-se d’aquesta formació. Malgrat això Sebastià assegura que el seu compromís amb Roda de Ter independentment continua intacte i per això vol continuar amb la seva responsabilitat com a regidor i treballar pels veïns del seu municipi.

“El Partit Popular és la formació amb la que comparteixo la defensa d’una immigració legal e integrada, amb drets i també amb deures, és l’únic Partti que pot evitar el trencament d’Espanya  i l’única garantia per impedir la independència de Catalunya”.

Tanmateix el nou representant local ha afegit que confia plenament amb les reformes i mesures que el Partit Popular està duent a terme per treure a Catalunya i a Espanya de la crisi. “Mentre altres formacions trencant la convivència imposada pel pensament únic, sense respectar altres punts de vista encaminant tot a la independència dedicant tos els seus esforços i els nostres diners, el Partit Popular treballa en el que es prioritari, sortir de la crisi i crear ocupació”.

Sebastià Povedano de professio taxista, es regidor des de l’any 2011 quan va obtenir 288 vots, només a 15 vots per aconseguir el segon regidor, coneix molt bé les necessitats de Roda de Ter i sap que cal continuar treballant intensament per aconseguir arribar a tots els veïns del municipi.“Vull explicar-los que el partit Popular és un partit seriós que es preocupa pels problemes reals i que sempre ha demostrat que sap gestionar i prendre decisions”. 

Per la seva part Vilalta s’ha mostrat molt satisfet amb la incorporació de Povedano com a representant del municipi  “un home amb experiència de partit i com a regidor, que coneix el municipi perfectament, completament involucrat en la feina municipal”. “Aquesta nova incorporació  als equips que el Partit està consolidant a la comarca, augura que aconseguirem el desenvolupament que necessitem per arribar a tot el territori i que poc a poc es començaran a veure els fruits per situar al Partit com li correspon a la comarca”.

Tanmateix Villagrasa va manifestar que aquesta nova incorporació, evidencia que la comarca està creixent i encara creixerà més”- va afegir”. En aquest sentit el secretari general va dir que “el Partit Popular està fent una bona feina i això es veu ja que  malgrat calen encara molt esforços de tots per sortir de la crisi, a Osona, una comarca en la que històricament el Partit Popular ha tingut problemes d’implantació ara hi son molts els que donen un pas endavant per treballar per la nostra formació i defensar el projecte del Partit popular, un projecte sòlid, centrat en les persones i en el creixement econòmic”.

El secretari provincial va reiterar que aquestes actuacions formen part del “full de ruta” de cara a les properes eleccions municipals on “volem recuperar la representació municipal. “A Osona podem tornar a aconseguir el que varem tenir,  recuperant la confiança d’aquells ciutadans i de tots els que ens recolzen a les eleccions generals però no a les municipals”.

 

La entrada Sebastià Povendano representant local del Partit Popular a Roda de Ter aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!