20 noviembre, 2012

Sánchez-Camacho: “Mas demana als catalans un xec en blanc en forma de majoria absoluta”La presidenta del PPC i candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que “Artur Mas demana un xec en blanc en forma de majoria absoluta, però ha de guanyar el seny i el sentit comú”. En aquesta línia, ha afirmat que “només el PP té la força a Catalunya, a Espanya i a Europa per evitar el deliri separatista i avançar pels camins del diàleg i la convivència”. “Els catalans no necessitem messies ni màrtirs, i tampoc Catalunya ha d’estar condemnada a que la governin els nacionalistes o els socialistes, que ens deixen a la ruïna”, ha afegit. Per a Sánchez-Camacho, “el proper diumenge els catalans podem assolir dos grans objectius: frenar el poder absolut i absolutista de CiU i posar la política catalana al servei dels catalans per treure’ls de la crisi econòmica i l’atur”.

D’altra banda, Sánchez-Camacho ha explicat que “Mas es va anar a Brussel·les i l’únic que va aconseguir és posar-se en evidència. Li van dir que Europa no vol projectes nacionalistes, ni noves fronteres, fins i tot li van dir que el seu projecte separatista és intel·lectualment deshonest”. En aquest sentit, ha assegurat que “el candidat de CiU que “en el debat Mas no sabia on posar-se quan li vaig demostrar que una Catalunya separada d’Espanya es quedaria fora d’Europa. Ho ha dit el sentit comú, ho diuen els tractats internacionals i ho ha dit el president de la Comissió Europea: Si Catalunya es separa d’Espanya haurà de demanar el seu ingrés a la UE i posar-se a la cua amb Turquia, Bòsnia i Albània”. Per a Sánchez-Camacho, “aquestes paraules són l’epitafi del projecte separatista d’Artur Mas i demostren que no tenen cap altre projecte alternatiu que oferir als catalans”.

La candidata del PPC ha afirmat que “no només Europa els està donant l’esquena als separatistes, també els empresaris i els inversors que discretament deixen Catalunya o deixen de venir perquè el separatisme és un risc econòmic inassumible”. “Mas li dóna l’esquena a Europa i als empresaris, però també als pensionistes-que no volen posar en risc la feina de la seva vida-, ni als que ens sentim catalans i espanyols”, ha assegurat.

Sánchez-Camacho ha apel·lat al vot útil al PPC dels que en altres ocasions confiar en CiU o PSC afirmant que “Catalunya necessita un PP fort per evitar el poder absolut dels que volen separar-nos de la resta d’Espanya”. Per a la candidata del PPC, “podem tornar a sentir-nos orgullosos d’una política al servei de les persones, preocupada per vèncer la crisi i l’atur, preocupada per millorés l’educació i garantir les pensions”. “Amb un PP fort ens deixarem d’ambaixades i de subvencions ideològiques i posarem els 40.000 milions de la Generalitat al servei del benestar dels catalans”, ha conclòs.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!