3 mayo, 2013

Sánchez-Camacho: “Els atacs a les seus del PPC no són ni llibertat d’expressió ni de manifestació, és kale borroka”  • Denuncia el “tracte diferenciat” en els dispositius policials a les diferents seus dels partits a Barcelona i valorarà demanar responsabilitats a la conselleria per les deficiències en seguretat
  • Assegura que “no ens atemoriran i seguirem defensant el nostre projecte i als més de mig milió de catalans que ens van donar suport en les darreres eleccions”

fotomataropresivilli020513La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui que “els atacs a les seus del PPC no són ni llibertat d’expressió ni de manifestació, és kale borroka”. Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions després de visitar la seu del PPC a Mataró, que ahir va patir un greu atac vandàlic que va causar uns danys valorats en més de 4.000 euros. Aquest és el segon assalt de gravetat que pateix aquesta seu en un any, al que cal afegir dotze acte de menor intensitat en el mateix període de temps. La presidenta del PPC ha agraït als veïns de la seu la seva col·laboració, així com a la policia, a l’alcalde i als grups municipals que han manifestat el seu suport.

En aquesta línia, Sánchez-Camacho ha denunciat “l’increment dels atacs a les seus arreu de Catalunya” i ha lamentat que els partits catalans –a excepció de C’s- no hagin expressat en cap ocasió la seva condemna, tampoc el president de la Generalitat. Així mateix, ha denunciat el “tracte diferenciat” en els dispositius policials a les diferents seus dels partits a Barcelona i valorarà demanar responsabilitats a la conselleria per les deficiències en seguretat. “Volem que el conseller expliqui perquè no es va establir un operatiu policial que tanqués els accessos al carrer Urgell –on està situada la seu central del PPC a Barcelona, que ahir va ser atacada, perjudicant directament als veïns de la zona- i en canvi si es va fer amb altres seus com la de Convergència, tallant els accessos al carrer Còrsega”, ha explicat. Així mateix, ha reclamat a la justícia que “actuï amb fermesa, per tal que aquests atacs no restin impunes”.

 La presidenta del PPC ha assegurat que, malgrat aquests atacs, “no ens atemoriran i seguirem defensant el nostre projecte i als més de mig milió de catalans que ens van donar suport en les darreres eleccions”. “Estem més forts i més decidits que mai a treballar per una Catalunya en convivència i llibertat”, ha conclòs.

 

 

 

La entrada Sánchez-Camacho: “Els atacs a les seus del PPC no són ni llibertat d’expressió ni de manifestació, és kale borroka” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!