19 noviembre, 2013

Sánchez-Camacho adverteix que “obstinar-se en experiments polítics fora de la llei perjudica Catalunya i els catalans”A Granollers

fotoascgranollers02 ASC GranollersDemana a CiU i PSC que “reflexionin i rectifiquin” ja que “Catalunya no necessita el dret a l’autodeterminació, necessita sortir de la crisi amb garanties de que ningú no trencarà la nostra convivència”

 La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit avui que “obstinar-se en experiments polítics fora de la llei perjudica Catalunya i els catalans”. Així s’ha referit a CiU i PSC als que també els ha dit que “qualsevol cosa fora de la Constitució democràtica és la llei de la selva, no es poden inventar drets i lleis”. “ PSC i CiU han de reflexionar per tornar a la moderació i al diàleg constructiu perquè la sobirania nacional correspon a tots els espanyols”, ha afegit.

Sánchez-Camacho ha explicat que “és evident, qualsevol pot veure que aquest procés acabarà amb un embolic impressionant i tots els que l’han impulsat acabaran barallats entre ells”. “CiU ha portat a tots els catalans a una deriva de la que no sap fer marxa enrere”, ha afegit remarcant també que el PSC “passa un moment crític i ha d’abandonar els complexos apostant per Catalunya i Espanya”. Per tots aquests motius, ha demanat a tots dos que “reflexionin i rectifiquin” ja que “Catalunya no necessita el dret a l’autodeterminació, necessita sortir de la crisi amb garanties de que ningú no trencarà la nostra convivència”.

“El que hauria de fer CiU és governar per tots els catalans i no distreure’s en la seva obsessió independentista”, ha sentenciat. En aquest sentit ha recordat que “Mas encara no ha desautoritzat Junqueras, que amb la seva amenaça de parar l’economia catalana ha donat la pitjor imatge de Catalunya a Europa fent el ridícul”. “Mas és responsable també d’aquesta proposta perquè el seu silenci està justificant el disbarat gravíssim de Junqueras”, ha assenyalat. Tanmateix ha criticat que “CiU està portant Catalunya a la època del tripartit, a la de Carod, aquells que van enfonsar-ho tot”.

La presidenta del PPC ha manifestat que “nosaltres seguirem defensant el nostre dret de ser catalans i espanyols que, aquest sí, està recollit a la Constitució” .

 Alícia Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions a Granollers on s’ha reunit amb regidors de la comarca del Vallès Oriental amb l’objectiu de “reforçar el partit per tot el territori en una comarca clau en el creixement del PPC”.

La entrada Sánchez-Camacho adverteix que “obstinar-se en experiments polítics fora de la llei perjudica Catalunya i els catalans” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!