18 noviembre, 2011

Sánchez-Camacho: “Estem en un moment d’emergència nacional i l’únic vot útil és al Partit Popular”Sánchez-Camacho: “Estamos en un momento de emergencia nacional y el único voto útil es el Partido Popular”La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que “estem en un moment d’emergència nacional i l’únic vot útil és al Partit Popular”. En aquest sentit, ha recordat que “quan el Partit Popular va governar, vam créixer com ningú a Europa i vam deixar una taxa d’atur semblant a la de França o Alemanya, ens vam convertir en el miracle europeu”. “Ara, hem de sentir a Carme Chacón dir que és un èxit estar una mica millor que Grècia; l’èxit serà que Chacón, Rubalcaba i Zapatero se’n vagin a casa seva”, ha afegit.

Tanmateix, la presidenta del PPC ha afirmat que “ningú vol viure en un país on la prima de risc està disparada, ni a un país on les cues de l’atur no paren de créixer”. “Cal un cop de timó, el canvi és més necessari que mai i aquest canvi només el representa el Partit Popular”, ha assenyalat. Així, ha assegurat que “votar els socialistes és votar passat, crisi i atur i votar CiU és absolutament irrellevant”. “Ens trobem davant les eleccions més importants dels darrers trenta anys, perquè ens juguem el futur d’una generació i només el Partit Popular és garantia de futur per als pensionistes, els aturats, les famílies, els autònoms, els petits empresaris i els joves”.

Finalment, Sánchez-Camacho ha demanat el vot de “tots aquells que van votar socialista i s’han sentit decebuts, perquè els hi van prometre treball i només s’han trobat atur, manca d’oportunitats i retallades socials”. També ha demanat que reflexionin demà a aquells que pensen votar a CiU: “no només és un vot irrellevant, sinó que, en els deu mesos que porten governant, han demostrat que són incapaços de reduir l’atur i només aposten per més retallades i més independència”. “Cal que Catalunya lideri el canvi al conjunt d’Espanya”, ha conclòs.

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha asegurado hoy que “estamos en un momento de emergencia nacional y el único voto útil es el Partido Popular”. En este sentido, recordó que “cuando el Partido Popular gobernó, crecimos como nadie en Europa y dejamos una tasa de paro similar a la de Francia o Alemania, nos convertimos en el milagro europeo”. “Ahora, tenemos que oír a Carme Chacón decir que es un éxito estar un poco mejor que Grecia, el éxito será que Chacón, Rubalcaba y Zapatero se vayan a casa”, añadió.

Sin embargo, la presidenta del PPC ha afirmado que “nadie quiere vivir en un país donde la prima de riesgo está disparada, ni a un país donde las colas del paro no paran de crecer”. “Hay un golpe de timón, el cambio es más necesario que nunca y este cambio sólo lo representa el Partido Popular”, señaló. Así, aseguró que “votar a los socialistas es votar pasado, crisis y paro y votar a CiU es absolutamente irrelevante”. “Nos encontramos ante las elecciones más importantes de los últimos treinta años, porque nos jugamos el futuro de una generación y sólo el Partido Popular es garantía de futuro para los pensionistas, los parados, las familias, los autónomos, los pequeños empresarios y los jóvenes “.

Finalmente, Sánchez-Camacho ha pedido el voto de “todos aquellos que votaron socialista y se han sentido decepcionados, porque les prometieron trabajo y sólo se han encontrado paro, falta de oportunidades y recortes sociales”. También ha pedido que reflexionen mañana a aquellos que piensan votar a CiU: “no sólo es un voto irrelevante, sino que, en los diez meses que llevan gobernando, han demostrado que son incapaces de reducir el paro y sólo apuestan por más recortes y más independencia “. “Es necesario que Cataluña lidere el cambio en el conjunto de España”, concluyó.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!