20 diciembre, 2011

La Junta Local del Partit Popular de Sabadell acorda per unanimitat el nomenament del Sr. Miquel Arroyos com a President provisionalEn la reunió de la formació que va tenir lloc el passat dijous dia 15 de desembre en la seva seu de Via Massagué, la Junta Local acorda per unanimitat la substitució provisional d’Antonio Vega, president que deixa el càrrec, per Miquel Arroyos, home de recorreguda trajectòria a la ciutat.

 Aquesta situació es mantindrà fins que es duguin a terme les pròximes eleccions internes del Partit Popular en la convocatòria de l’Assemblea Local.

 El Vicepresident del Centre d’Esports Sabadell F.C., Miquel Arroyos, es fa càrrec d’un partit completament renovat i actualment en una de les millors condicions en la historia del municipi.

 Antonio Vega, , afirma que dóna per conclosa la seva tasca. “L’objectiu, quan em vaig fer càrrec del Partit Popular de Sabadell, era construir un partit fonamentat en unes bases sòlides”. Afegeix que “actualment, disposem d’una seu oberta al públic durant matí i tarda, un cens d’afiliats renovat, preparat i amb ganes de treballar i un grup de Noves Generacions que cada dia va en augment”.

 Així doncs, Vega confessa “sentir-se satisfet del treball realitzat i assegura que el Sr. Arroyos és la persona adecuada per agafar el relleu”.

 La Junta Local va agrair al Sr. Vega la labor realitzada en els dos anys que ha estat al capdavant del Partit, i li va felicitar pels magnífics resultats de la seva gestió.

 D’altra banda, Nicole Pans, regidora del Grup Municipal Popular i actual Secretaria General, seguirà encapçalant aquest càrrec.

Comments

One Response to “La Junta Local del Partit Popular de Sabadell acorda per unanimitat el nomenament del Sr. Miquel Arroyos com a President provisional”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. [...] dimitiese de la presidencia del partido, que desde diciembre del mismo año ostenta el empresario Miquel Arroyos, vicepresidente del Centre d’Esports [...]Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!