11 noviembre, 2013

Joan Antoni López Noguera demana més inversió per a l’ hostatgeria de QueraltFOTOBERGAEl Regidor del Partit Popular a Berga, acompanyat pel diputat provincial, Alberto Villagrasa, va sol·licitar ahir que l’ Ajuntament de Berga demani més inversió a la Diputació de Barcelona per aquest 2014.

 Al Ple municipal d’ ahir al vespre, Joan Antoni López Noguera, va demanar a l’ equip de Govern de Berga, que aquest, insti a la Diputació de Barcelona a continuar amb les inversions a l’ hostatgeria de Queralt que va iniciar el Partit Popular mentre va governar la Diputació de Barcelona.

Aquesta petició també ha estat entrada pel Regidor per escrit al registre de l’ Ajuntament.

 Així ho ha expressat López Noguera: “no podem deixar passar el temps com hem fet fins ara. El Partit Popular varem impulsar la inversió a l’ Hostatgeria, 30 anys ençà de la última inversió d’una administració a Queralt. Una vegada iniciada la feina, hem de treballar per a que això no quedi aquí i hem d’aconseguir una inversió a Queralt cada any per a continuar la feina feta i no esperar 30 anys més a fer una altre inversió”.

 L’any 2012 l’ Area de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, governada pel Partit Popular,  va dur a terme una inversió de 40.000 euros a l’ hostatgeria de Queralt. Aquesta inversió, es va concretar en unes obres de condicionament de les instal·lacions de l’ hostatgeria i així impedir el deteriorament que patien aquestes. Deteriorament produït per la històrica manca d’inversió a aquestes dependencies municipals.

 

La entrada Joan Antoni López Noguera demana més inversió per a l’ hostatgeria de Queralt aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!