22 abril, 2015

Gesa: “Potenciarem el barri de La Concòrdia.”EGP1522.04.2015. El candidat del PPC a les eleccions municipals del proper 24 de maig, Esteban Gesa,  ha comunicat que un dels seus objectius per la propera legislatura és potenciar el comerç de les zona de La Concòrdia. “Durant els darrers quatre anys des del Partit Popular de Sabadell ens hem dedicat a tots els barris de la cuitat  i a conèixer el que realment necessiten i reclamen els seus veïns.”

 “Són els veïns els que marquen el nostre programa i dia a dia. Després de diverses visites al barri de La Concòrdia i de les reiterades queixes per part dels seus habitants hem fixat com a objectiu solucionar les qüestions que més els preocupen.”

 Una de les principals demandes és la dificultat per estacionar. Al barri de La Concòrdia hi ha una clara manca d’aparcament per als residents. En aquesta zona hi trobem multitud de pisos i cases unifamiliars, on hi viuen un gran nombre de famílies.

Les continuades i llargues obres de la Plaça Espanya i les remodelacions de les línies d’autobús han estat segons els veïns causants d’aquest fet. Malgrat el servei de bus ha arribat al barri, també ha provocat una disminució de places d’aparcament per als veïns, que ara troben moltes dificultats per estacionar els seus vehicles degut en part a l’espai ocupat pel carril bus.“Els comerciants de la zona, que també asseguren haver-se vist afectats per la dificultat per aparcar, reclamen que des de l’Ajuntament es realitzi un pla que promogui la reactivació del comerç al barri de La Concòrdia.”

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!