9 abril, 2015

Gesa demana ampliar els anys d’empadronament a la ciutat per accedir a les ajudes municipalsEsteban Gesa: “És preocupant que al municipi 63 persones estiguin empadronades sense tenir un domicili fix.”

 

EGP CSN08.04.2015. El portaveu del PP de Sabadell i candidat a l’alcaldia, Esteban Gesa, considera preocupant que al municipi 63 persones estiguin empadronades sense tenir un domicili fix. Malgrat la normativa ho permet, des de l’any 2011, 105 persones s’han donat d’alta mitjançant aquest procediment. Les dades estan facilitades pel mateix Consistori.
Des del Partit Popular de Sabadell considerem que hi ha d’haver un mínim d’arrelament a la ciutat per poder accedir a les prestacions públiques del municipi. “Ens inquieta que hi hagi persones que puguin estar aprofitant-se de les facilitats que dóna el Consistori per accedir a les prestacions socials, ens preocupa la situació social que puguin estar visquent aquestes 63 persones i la situació de moltes famílies de Sabadell que no estan rebent les ajudes que necessiten. És una qüestió de justícia i d’igualtat per a tots”, ha explicat Gesa.

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!