22 noviembre, 2013

Francisco Rivas representant local del Partit Popular a Tona  • Rivas: “Es imprescindible mantenir una comunicació constant i fluida entre la ciutadania i els membres de la junta local per conèixer de primera mà les seves propostes e inquietuds i treballar pels problemes reals dels veïns”
  • Villagrasa: “La nostra voluntat es incrementar la implantació territorial per tal de recuperar la representació municipal. Per això ja estem treballant amb aquesta intenció, perquè creiem que podem tornar a aconseguir allò que varem tenir.  Ara cal recuperar la confiança d’aquells ciutadans i de tots els que ens recolzen a les eleccions generals però no a les municipals”

FOTOTONA2IMG-20131122-00058Francisco Rivas, és el nou representant local del Partit Popular a Tona. En un acte acompanyat pel secretari provincial, Alberto Villagrasa el president comarcal, Miquel Viilalta, la responsable Popular a Vic, Emma Salarich, i el secretari territorial provincial de les comarques de l’interior, Joan Anton López Noguera, Rivas es va  mostrar molt satisfet amb  aquesta responsabilitat. En aquest sentit Francisco Rivas va manifestar que “estic formant ja un equip de gent a Tona per conformar una junta local perquè el Partit Popular a Tona pugui treballar intensament i aconseguir arribar a tots els veïns del municipi”.

Francisco Rivas un jove empresari de 37 anys, que porta temps col·laborant amb el Partit a la comarca, ha decidit com ell diu “donar un pas endavant perquè ara més que mai cal estar a prop dels veïns de Tona per escoltar-los i explicar-los que el partit Popular és un partit seriós que es preocupa pels problemes reals i que sempre ha demostrat que sap gestionar i prendre decisions”.  En aquest sentit Rivas te pensat un pla d’acció pels propers anys començant per la idea d’organitzar una junta basada en el treball de territori, de proximitat a la gent, parlant i escoltant als veïns i al mateix temps recollint propostes, iniciatives i queixes per poder traslladar-les i treballar per donar-los resposta”.

Per Rivas “es imprescindible mantenir una comunicació constant i fluida entre la ciutadania i els membres de la junta local per juntament amb els regidors (que tornarem a tenir) intentar buscar solucions als problemes reals del habitants de Tona, donant trasllat de les seves necessitats a l’administració que calgui a través dels nostres grups, a la Diputació, al Parlament, i al Congrés”. Tanmateix Rivas que ha dit que farà el màxim pels habitants de Tona ha comentat que hi ha coses que no li agraden que estan passant a Tona com el fet que “sembla que s’està trencant la convivència imposada pel pensament únic, sense respectar altres punts de vista amb la sensació que tot vagi encaminat en la mateixa línea, la independència”.

Per la seva part Vilalta que s’ha mostrat molt satisfet que Rivas “agafi el timó a Tona” ha comentat que després d’alguns intents per tenir representació al municipi està convençut que “aquesta vegada és la bona perquè Rivas te ganes de  treballar. Tona entra ara a formar part dels equips que el Partit té a la comarca, i que espera anant ampliant  per aconseguir aquest desenvolupament a tot el territori. Poc a poc es començaran a veure els fruits per situar al Partit com li correspon a la comarca”.

Tanmateix Villagrasa va destacar que “estem treballant per aconseguir una major implantació territorial i recuperar els vots que varem obtenir a la comarca en les eleccions generals. La formació a la comarca està creixent i encara creixerà més” i va insistir en que “ara cal, més que mai, intensificar el treball d’aquest equips per enfortir els ponts amb els ciutadans i treballar en allò que necessiten realment els veïns de la comarca d’Osona”.

El secretari provincial va afegir que aquestes actuacions formen part del “full de ruta” de cara a les properes eleccions municipals, que malgrat ja està definit i en aquesta línea s’està treballant a la comarca, la nostra voluntat es incrementar la nostra implantació territorial per tal de recuperar la representació municipal. Per això ha afegit  “ja estem treballant amb aquesta intenció, perquè creiem que podem tornar a aconseguir allò que varem tenir.  Ara cal recuperar la confiança d’aquells ciutadans i de tots els que ens recolzen a les eleccions generals però no a les municipals”. En aquest sentit Villagrasa ha dit que malgrat a Tona de moment no s’ha arribat als percentatges d’altres municipis de la comarca com Vic amb  10,46% de vots , Manlleu 13,25%, Centelles 11,57% o Masies de Voltregà amb un 13,49% en les darreres eleccions generals aquest percentatges “confirmen que a Osona hi ha molta gent que confia en el Partit Popular”.

Finalment el secretari provincial ha avançat que en pocs dies anunciarem nous noms, que seran els responsables locals, a altres municipis de la comarca de l’Osona.

 

La entrada Francisco Rivas representant local del Partit Popular a Tona aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!