29 abril, 2014

Fisas demana a Mas que “no es distregui amb debats estèrils i col•labori amb el Govern d’Espanya per reduir l’atur”  • El candidat del PPC a les europees assegura que “el PP actualment és el partit més important d’Europa, i és el que més pot fer pel creixement de l’economia”
  • Condemna l’agressió a Pere Navarro i assenyala que “malauradament, és evident que actualment la societat catalana està fragmentada i dividida”foto04 Cornellà 29.04.2014 256

El candidat del Partit Popular Català a les eleccions europees, Santi Fisas, ha demanat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que “no es distregui amb debats estèrils i col·labori amb el Govern d’Espanya per reduir l’atur”. En aquest sentit, Fisas ha lamentat que “malauradament, les dades de l’última Enquesta de Població Activa (EPA) referides a Catalunya no són tan bones com al conjunt d’Espanya, ja que hi ha hagut un augment de la desocupació, i això com a català em preocupa molt”. “Anar tots plegats i fer un esforç junts seria la millor manera de recuperar l’economia”, ha afegit.

 Durant una visita a la zona comercial de Cornellà de Llobregat, Fisas també ha valorat les dades de l’última EPA en relació al conjunt d’Espanya, destacant que “marquen una tendència positiva que ens mostra que anem pel bon camí”. Tot i així, ha assenyalat que “encara hi ha molta gent sense feina, així que no hem de treure pit”.

D’altra banda, el candidat del PPC ha destacat la importància de les pròximes eleccions al Parlament Europeu, ja que “cada vegada Europa té és poder, més competències, pel que hem de ser molt conscients de a qui votem”. “El PP actualment és el partit més important d’Europa, i és el que més pot fer pel creixement de l’economia”, ha assegurat. En contraposició a això, Fisas ha assenyalat que “hi ha altres grups petits que no se sap ben bé on són”, i per tot plegat el candidat del PPC ha fet una crida al “seny, que ara és important a Catalunya”.

Finalment, Santi Fisas ha condemnat l’agressió que va patir Pere Navarro el passat cap de setmana, i també ha manifestat que l’hagués agradat que “la condemna que s’està fent ara de l’agressió a Navarro, també s’hagués fet les nombroses vegades que les nostres seus han estat sacsejades”. I pel que fa a les crítiques rebudes pel líder del PSC respecte aquest fet, Fisas ha conclòs que “malauradament, és evident que actualment la societat catalana està fragmentada i dividida”.

 

La entrada Fisas demana a Mas que “no es distregui amb debats estèrils i col•labori amb el Govern d’Espanya per reduir l’atur” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!