27 noviembre, 2013

Ferran Ignasi Llombart: “Convido al PSC que s’uneixi a la centralitat dels que volem seguir formant part d’Espanya”  • Ferran Ignasi Llombart: “La majoria dels catalans volem seguir formant part d’Espanya; No es just que les dèries nacionalistes hagin trencat la convivència entre sitgetants i catalans en general amb la que hem viscut tots aquest anys de democràcia”.
  • “Esperem que el PSC de Sitges sigui fort a les pressions que pugui rebre de CiU i no cedeixi davant la seva aventura independentista que té com únic suport als radicals de la CUP, que a Sitges té un sol regidor”.
  • Villagrasa: “La corrupció del nacionalisme ha demostrat que ‘no es Espanya qui roba als catalans, sinó els propis nacionalistes (cas Palau, Pallerols, ITV..) Mentre el govern català no paga a les farmàcies manté les estructures nacionalistes a les que destina xifres milionàries i grans subvencions”. MONTILLASITGESIMG-20131122-00064

El Partit Popular de Sitges mitjançant el  president local, Ferran Ignasi Llombart, ha convidat a l’escriptor i portaveu de la Plataforma “Som Catalunya, somos Espana” Javier Montilla, a presentar el seu llibre “Los muros del nacionalismo” en un acte comarcal que s’ha celebrat a l’Hotel Avenida Sofía Hotel & Spa de Sitges.

Montilla està fent presentacions a totes les comarques de Barcelona per explicar la realitat del nacionalisme. Durant la presentació l’escriptor va explicar que “es tracta d’un llibre valent i compromès, barreja de reflexió històrica i anàlisi polític”. Per la seva part Llombart el va definir com “un llibre de lectura imprescindible per a qui vulgui conèixer de primera mà la realitat del que està passant a Catalunya”.

FOTOFILLOMBARTFerran Ignasi Llombart va aprofitar la presentació per reclamar “al PSC de Sitges que s’uneixi a la centralitat dels que volem seguir formant part d’Espanya”. Tanmateix ha dit “no es pot estar al mateix temps a favor i en contra de l’autodeterminació; no es pot dir que l’autodeterminació ha de ser legal, perquè no ho és en el nostre estat democràtic de drets, i no es pot fer el joc als que es volen separar d’Espanya perquè trencaria la sobirania democràtica de tots els espanyols”.

Ferran Ignasi espera que “el PSC de Sitges sigui fort a les pressions que pugui rebre de CiU i no cedeixi davant la seva aventura independentista que té com únic suport als radicals de la CUP, que a Sitges té un sol regidor”. Per el regidor Popular “es el moment d’unir-nos tots els que volem seguir sent catalans i espanyols, que som la majoria”.

Per Llombart “en els temes importants que afecten la unitat d’Espanya no pot haver-hi diferències insalvables entre el PP i el Partit Socialista. No es just que les dèries nacionalistes hagin trencat la convivència entre sitgetans i tots els catalans amb la que hem viscut tots aquest anys de democràcia”- ha afegit.

Per la seva part el secretari provincial considera “intolerable la manca de respecte del govern de la Generalitat amb la majoria de catalans que creiem en la concòrdia, la convivència i en una Catalunya amb la resta d’Espanya”

Villagrasa, que recomana que tots els que vulguin saber la veritat sobre les mentides del nacionalisme, han de llegir aquest llibre, ha dit que ”després de trenta anys de poder en Catalunya, la corrupció del nacionalisme ha demostrat que no es Espanya qui ens roba als catalans, sinó els propis nacionalistes. En aquest sentit ha recordat el cas Palau, Pallerols, Pretòria, les ITV…” tanmateix ha afegit que “mentre el govern català no paga les farmàcies, malgrat haver rebut els diners de l’Estat per pagar-les, mante les estructures nacionalistes a les que destina xifres milionàries, amb subvencions a associacions i entitats nacionalistes i ja te una partida als pressupostos del 2014  de 15 milions d’Euros (de moment) per a la consulta soberanista”.

Tanmateix Montilla durant la seva intervenció, donat que va ser el portaveu de la plataforma organitzadora de la concentració cívica del passat 12 d’octubre  a la Plaça Catalunya de Barcelona, va recordar que aquell dia la massiva concentració de gent (100.000 persones) va evidenciar “la dignitat de molts que es varem ajuntar per defensar l’unitat del nostre país. Tots els que varem participar varem voler mostrar que la Catalunya silenciada, que no silenciosa, també es mou”.

Per Javier que vol continuar sent ‘un barcelonès a Catalunya, un català a Espanya i un espanyol en el mon’ ara no podem permetre’ns estar callats, està prohibit tenir por esta prohibit el silenci, perquè està lloc la llibertat”. Finalment després d’insistir en que es sent “tan espanyol com català” va recordar la famosa frase d’ Albert Camus en Cartes a un amic alemany: “Amo demasiado a mi país para ser nacionalista”.

 

La entrada Ferran Ignasi Llombart: “Convido al PSC que s’uneixi a la centralitat dels que volem seguir formant part d’Espanya” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!