11 marzo, 2014

El problema de Can Puiggener arriba fins al Parlament gràcies al Partit Popular.06/02/2014. El passat mes de Maig el Ple municipal va aprovar la moció presentada pel Grup Municipal del Partit Popular per instar al Consistori a prendre  mesures immediates per tal de solucionar els problemes del barri de Can Puiggener.

El barri sabadellenc pateix des d’una anys enrere una sèrie de problemes tan socials com econòmics. D’una banda, els veïns es troben edificis de titularitat d’administracions públiques molt deteriorats, l’acumulació de ferralla en diversos llocs, les destrosses del mobiliari urbà i baralles entre diversos grups de persones. Però un dels problemes més rellevants és l’ocupació il·legal de pisos, fins i tot individus que lloguen els pisos ocupats a tercers fent negoci de les situacions extremes.

D’ençà que la moció va ser aprovada el Govern local no ha adoptat cap de les mesures que es pactaven en els acords d’aquesta.

Davant la no resposta de l’Ajuntament i les reclamacions del PP de Sabadell el Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya ha presentat proposta de resolució per donar, finalment, solució als conflictes del barri.

A continuació, adjuntem la Proposta de Resolució presentada.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!