1 diciembre, 2011

El PP local demana als sabadellencs que facin les compres de Nadal als comerços de la ciutatLa delegació local del Partit Popular ha fet una crida a tots els sabadellencs per tal que, ara que s’acosten les festes de Nadal, facin les seves compres als establiments de Sabadell i contribueixin d’aquesta forma i en la mesura del possible a la reactivació de l’economia local. “Entrem en un mes essencial pels comerços. La campanya de Nadal pot ser un alleujament per la dura situació en la qual es troben moltes petites botigues”, justifica el portaveu municipal de la formació, Esteban Gesa.

Partint de la constatació que, segons Gesa, “la crisi econòmica ha portat a molts comerços a una situació límit, fent que molts hagin hagut de tancar o estiguin a punt de fer-ho”, els conservadors sabadellencs insten a  efectuar a la ciutat l’habitual despesa nadalenca. “És una tasca de tots fer el que estigui a les nostres mans per lluitar contra la crisi”, reitera el portaveu, que matisa: “Sabem que aquestes Festes seran dures a conseqüència de l’atur i la situació econòmica i la despesa que s’acostumava a fer en aquestes dates es reduirà considerablement”.

Per aquest motiu, Gesa demanat que no s’interpreti la postura del PP de Sabadell com una crida “per tal que la gent gasti el que no té”. “Es tracta que cadascú, en la mesura de les seves possibilitats, intenti que les seves compres redundin en l’economia local”, aclareix. “Si els nostres comerços van bé, reactivarem l’ocupació i això serà molt beneficiós per a la ciutat”, conclou Gesa.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!