19 septiembre, 2016

El PP demana una solució definitiva per arreglar el desnivell de l’asfalt de la cruïlla entre Crta. Terrassa i Pg. Can Feu19.09.2016. Esteban Gesa, portaveu a l’Ajuntament del PPC, demanarà de manera formal a la esteban-gesa-16-sept-16pròxima Comissió de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat una solució definitiva pel perillós desnivell de l’asfalt de la carretera situat a la cruïlla entre la Carretera de Terrassa i el Passeig Can Feu.

Gesa: “ Des del Partit Popular, com portem temps dient, creiem que una de les accions prioritàries que requereix la ciutat és la de destinar una partida pressupostària important a l’arranjament de la via pública, ja que arreu de la ciutat molts dels seus carrers i paviment es troben en un estat veritablement precari i deplorable.”

“ Just a la cruïlla entre la Carretera de Terrassa i el Passeig Can Feu existeix un desnivell que posa en risc la seguretat vial. Aquest no és un problema nou, sinó que coexisteix des del cobriment de l’antiga carretera de llambordes amb asfalt, que per la mala posició d’aquestes provoca una pertorbació del paviment amb alts desnivells, obligant als conductors a haver de frenar perillosament o ocasionant a aquells que desconeixen l’estat de la carretera i dels sots que les parts més baixes del vehicle topin amb el ferm podent originar una  greu averia o un accident, malgrat circular a la velocitat adequada indicada al tram.”

“ La situació s’ha intentat solucionar en varies ocasions anivellant el paviment,  però degut a l’intens trànsit i a la intensificació de la circulació  al convertir-se en una de les principals vies de comunicació des del centre de la ciutat amb la C-58, la irregularitat al ferm reapareix sistemàticament,  per tant trobem de  suma necessitat que es faci un diagnòstic d’arrel per tal de buscar una solució definitiva a una problemàtica que afecta a molts conductors sabadellencs diàriament.”

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!