21 enero, 2014

El PP de Mataró reobre la seva seu mesos després de l’atac que la va destrossar  • Alberto Villagrasa: “Si s’acepta la democracia en el resultat de la votació feta dijous al Parlament de Catalunya per demanar a l’estat les competències per poder fer la consulta s’ha d’acceptar el resultat democràtic que sorti de la votació al Congres.  s’han d’acatar les regles del joc, tant si agraden com si no els resultats d’una votació”.

FOTOINAUGURACIONSEDEMATAROEl PP reinaugura la seu de l’Avinguda Puig i Cadafalch. Els populars van patir un atac al local l’1 de maig de l’any passat. En aquella ocasió, uns encaputxats van accedir a l’interior del local, després de rebentar dos vidres de grans dimensions. Un cop dins, els encaputxats van continuar destrossant aparells de so i una televisió, i a més a més, van llençar globus de pintura. Durant la reinauguració, el president del PP de Mataró, José Manuel López, va assegurar que mantenen les seves idees, se senten ferms i que ningú els traurà de Mataró perquè formen part de la ciutat.

López va dir que treballen amb les idees clares i la ciutat al cap. En aquest sentit, va argumentar que saben cap on han d’encaminar els seus esforços per beneficiar a la ciutat. El president del Partit Popular a Mataró va assenyalar que són capaços de deixar de banda la crispació i treballar en benefici de la ciutat.

A l’acte també va assistir el secretari provincial del PP i diputat de la Diputació, Alberto Villagrasa que va mostrar el seu recolzament al grup popular de Mataró. D’altra banda, Villagrasa també es va referir a la votació feta dijous al Parlament de Catalunya per demanar a l’estat les competències per poder fer la consulta. Pel secretari provincial del partit “s’han d’acatar les regles del joc, tant si agraden com si no els resultats d’una votació”.

 

La entrada El PP de Mataró reobre la seva seu mesos després de l’atac que la va destrossar aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!