17 mayo, 2011

El PP critica que els comerços no tinguin llibertat a l’hora de retolarEsteve Gesa, número 2 del partit a Sabadell, diu que haurien de ser lliures per retolar en ”català, castellà, xinés o japonés”. El PP, d’altra banda, proposa crear un Pla d’usos comercials.

El Partit Popular de Sabadell ha visitat el Mercat de la Creu Alta per donar suport als comerciants. Allà, el número 2 del PP a Sabadell, Esteve Gesa, ha anunciat algunes de les propostes electorals pel que fa al comerç local. Una d’elles és crear un Pla d’usos comercials que reguli l’activitat econòmica als barris, ”diferents en funció del barri, ja que cada barri té les seves particularitats”.

Els populars, d’altra banda, critiquen la normativa de retolació de la Generalitat. Diuen que els comerciants són lliures d’escollir en quin idioma volen retolar els seus comerços. ”Si ho volen fer en català, castellà, xinès o japonès… el que creguin més oportú”, diu Gesa.

La formació també vol ampliar la renovació de llicències del Mercat de la Creu Alta a cinc anys, i que els comerciants deixin de pagar els canvis de nom realitzats per familiars directes.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!