29 abril, 2014

El Portaveu del Grup Popular al Senat, José Manuel Barreiro, visita la ciutat de Sabadell.28.04.2014. El passat divendres dia 25 d’Abril, José Manuel Barreiro,  portaveu del Grup Popular al Senat espanyol i President del PP de Lugo, visita la ciutat de  Sabadell acompanyat pels dirigents del partit local.

El senador va visitar els estudis de la emissora local, Ràdio Sabadell 94.6, on va se entrevistat al programa A Bona Hora per explicar la seva opinió sobre l’estat d’Espanya, del dret a decidir i  de les eleccions europees del proper 25 de Maig.

Més tard va atendre a la resta de medis de comunicació locals a la carpa que van instal·lar els populars sabadellencs a la Plaça de la Creu de Barberà on també va compartir la seva opinió amb els veïns del barri i la militància del partit.

Barreiro també es va desplaçar fins la planta siderometal·lúrgica CELSA per visitar les seves instal·lacions acompanya del portaveu, Esteban Gesa i d’altres membres de la Junta Local de Sabadell.

Fer finalitzar l’acte de visita es va reunir amb la junta directiva els socis del Centro  Galego Nós. A la seu d’aquesta va poder parlar amb molts del seus paisans i va aplaudir  la constància d’aquests per difondre la els valors de la cultura gallega.

 

 

 

BARREIRO 1 BARREIRO 2

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!