17 abril, 2013

El Partit Popular insta al Govern Municipal a informar a la resta de formacions, els compromisos obtinguts per part de la GeneralitatGesa: “Després de la trobada del Sr. Sánchez amb el President Mas, creiem és necessari que l’Alcalde ens expliqui si s’ha avançat en els temes pendents que afecten a la ciutat.

15.04.2013. El Grup Municipal del Partit Popular de Sabadell insta al Govern Municipal a que informi a la resta de Grups Municipals presents en el Consistori, les directrius i compromisos a les que es varen arribar en la reunió que mantingueren el passat divendres, l’Alcalde de la nostra ciutat i el President de la Generalitat.

Afirma Gesa: “Sabem que es tracta d’una primera visita institucional i valorem positivament la voluntat de diàleg per part de la Generalitat, però recordem la sostenibilitat del nostre Ajuntament està en joc i no n’hi ha prou en prometre sinó en comprometre’s.”

 “El nostre Consistori està travessant grans dificultats econòmiques: arques buides, endeutament excessiu i no pagament de les obligacions de la Generalitat a l’Ajuntament, contribueixen a que la nostra ciutat no pugui fer front a les demandes socials que els nostres veïns i veïnes requereixen.”

“Segons el que hem pogut saber mitjançant la premsa local, el Sr. Sánchez va posar sobre la taula temes que afecten al municipi, com el deute de 15’3 milions que la Generalitat deu a l’Ajuntament de Sabadell o la continuïtat de les obres del metro i de les politiques d’ocupació del Vapor Llonch.”

 “Entenem fruit d’aquesta reunió, l’equip de Govern pot disposar de noves informacions. Volem saber si s’ha avançat en matèries com l’establiment d’un calendari de pagaments per part de la Generalitat a l’Ajuntament o si ja es disposa del finançament per reprendre les obres del metro.”

“És per tot l’anterior, des de la nostra formació considerem fonamental informar degudament a l’oposició i així instem al Govern municipal a fer-ho”

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!