11 diciembre, 2017

El Partit Popular exigeix a Serracant que retiri de immediat els símbols polítics d’edificis municipals.11.12.2017. El PP ja va anunciar el passat 28 de novembre que els seus representants a la Junta Electoral de Zona van presentar una denúncia per l’existència de pancartes i llaços grocs a les façanes d’edificis municipals de Sabadell, al·legant que la  LOREG estipula que totes les administracions s’han de mostrar neutrals durant els processos electorals.

El seu portaveu a l’Ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, informa que “avui l’Ajuntament de Sabadell ha rebut la notificació per part de la Junta Electoral la qual ordena reitrar de la façana de l’Ajuntament de Sabadell i de tots els edificis de titularitat municipal, com són  l’Ateneu o els centres cívics pancartes, llaços o qualsevol altre que pugui ser identificat amb alguna de les candidatures que concorren a les eleccions del 21 de desembre.”JEZ Sabadell

“Des d’aquesta formació política exigim a l’Alcade de la ciutat, al Sr. Serracant que acati les resolucions de la Junta Electoral i despolititzi la Institució de l’Ajuntament de Sabadell, respectant la normativa electoral vigent.”

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!