10 enero, 2012

El Partit Popular denuncia l’estat d’abandonament del carrer Dàlies al barri del Torrent del CapellàEl PP local considera que l’Ajuntament ha d’actuar immediatament. Per això ha demanat una reunió amb els responsables d’Espai Públic

El Partit Popular denuncia la situació que viuen els veïns del carrer Dàlies, al Torrent del Capellà. El conservadors s’han reunit amb un grup d’afectats i consideren que cal que l’Ajuntament actuï immediatament per millorar la situació que viuen en aquesta zona de la ciutat. La formació recorda que els veïns han enviat instàncies a l’ajuntament des de l’any 2009 perquè se solucioni aquest tema, i si bé s’han fet accions puntuals, la situació continua sent la mateixa.

El portaveu del PP a la plaça Sant Roc, Esteban Gesa, assegura que la situació que viuen els veïns és inacceptable: “La veritat és que és lamentable, al carrer no hi ha voreres, la brutícia la recullen els mateixos veïns i al final del carrer hi ha un mirador amb un pilar que s’està a punt de trencar. És molt perillós perquè hi ha un precipici. I no hi ha enllumenat públic”.  Gesa esgrimeix que “els veïns paguen els seus impostos i per tant, tenen dret a serveis i prestacions”. I conclou: “És indignant que el consistori no escolti les queixes d’aquests veïns que viuen en un carrer que té l’aspecte d’una barriada del tercer món”. El PP local es vol reunir amb els responsables d’espai públic per denunciar aquesta situació i pressionar perquè aquest carrer entri en el programa de manteniment i reparació el més aviat possible i perquè es prenguin mesures el més aviat possible.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!