16 julio, 2014

El Partit Popular demana que es realitzi una enquesta als usuaris de la TUS per valorar el servei d’autobusos local.Santos: “ Demanem que es realitzi una enquesta a tots els usuaris perquè puguin valorar els horaris i recorreguts dels autobusos tan els d’estiu com haituals”.

15.07.2014. La regidora  Cuca Santos ha informat que des del PP de Sabadell es demanarà al Govern local que es realitzi una enquesta als usuaris de la TUS per tal de valorar el servei d’autobusos locals.

Santos: “L’any passat el Govern del PSC va decidir fer una remodelació a la xarxa d’autobusos locals. Des del primer moment el Partit Popular va criticar aquesta proposta ja que érem molt escèptics a l’hora de qualificar aquesta mesura com a millora, tal i com feien ells.”

“Com ja varem dir aquesta proposta de millora no era res més que una manera més d’estalviar en un servei tan bàsic i essencial com aquest per una ciutat de més de 200.000 habitants com la de Sabadell.”

“Des de que es van fer els canvis de les línees, recorreguts i horaris dels autobusos el passat mes de novembre, els nostres representants de districte ha través dels consells que es celebren ens han traslladat la insatisfacció de molt dels veïns envers el canvi.”

“Transcorreguts aquestes mesos creiem que el govern s’hauria de preguntar quina és la valoració dels usuaris de la TUS després d’aquesta remodelació i és per això que demanem que a partir de setembre, un cop es recuperi l’horari habitual d’autobusos, es realitzi una enquesta a tots els usuaris perquè puguin valorar els horaris i recorreguts tan els d’estiu com els habituals. Esperem que aquesta serveixi com a punt d’inflexió al govern sobre quin és el nivell de satisfacció dels sabadellencs en quant el servei d’autobusos.”

 

 

TUS

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!