29 septiembre, 2011

El Partit Popular demana la presència de Policia de Proximitat als barris de SabadellMembres del Grup Municipal del Partit Popular de Sabadell van ser testimonis d’actes vandàlics ocorreguts durant la celebració del Dia del Soci de Can Puiggener
Segons el Grup Popular, la inseguretat ciutadana ha augmentat significativament en alguns barris de Sabadell .
“Des de les Associacions de Veïns ens han arribat queixes. Al respecte, diumenge passat, sense anar més lluny, durant la celebració del Dia del *Soci de l’Associació de Veïns de Can Puiggener, informa el seu Portaveu Esteban Gesa, alguns Regidors de l’Ajuntament van ser testimonis de com un vàndal es dedicava a anar copejant els cotxes aparcats, trencant els retrovisors”.

 
Segons els veïns, aquests actes vandàlics es vénen produint amb assiduïtat al barri, així com denuncien l’existència d’una tensió latent entre diferents grups conflictius que temen esclati tard o d’hora.
Aquesta situació no és exclusiva del barri de Can Puiggener, el Grup Popular recorda els greus incidents esdevinguts durant la Festa Major que es van saldar amb un policia ferit i més de 100 cotxes destrossats.

Aquesta pràctica vandàlica de trencar llunes i retrovisors dels vehicles és habitual els caps de setmana a la Zona Hermètica. “És per aquest motiu, explica el Portaveu Popular, que des de fa temps els veïns estan demanant al Consistori la implantació de la Policia de Proximitat.

Amb la creació de la figura de l’Agent de Barri, assignat sempre a la mateixa zona de la ciutat de forma sistemàtica, apunta Gesa, s’aconsegueix que els agents tinguin un bon coneixement de la seva zona i un contacte directe amb les entitats veïnals, socials i comercials del barri que patrulla”.
“Amb aquestes mesures, conclou, davant el mínim incident, es podrà garantir la rapidesa i l’eficàcia de les actuacions policials”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!