21 marzo, 2014

El PP de Sabadell organitza una xerrada sobre seguretat ciutadana amb Pere Calbó  • Gesa: “Lamentem per qüestions merament polítiques, hagi vetat a la nostra policia a assistir a una taula de participació sobre seguretat ciutadana.

 

 

21/03/2014.  Ahir es va celebrar a les 19.00h  , davant d’una cinquantena de ciutadans interessats en la matèria, una xerrada sobre seguretat ciutadana organitzada pel PP local al Centre Cívic de Torre-romeu.

Amb tres ponents de la taula, Pere Calbó, secretari segon de la mesa del Parlament de Catalunya i portaveu a la Comissió d’Interior, Juan Manuel Quintela, cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Sabadell i Adolfo Sancha coordinador de la Policia Local de Castelldefels, es va parlar sobre l’estat de la policia i la seguretat municipal.

En un primer moment el Partit Popular de Sabadell volia realitzar l’acte comptant  amb la presència d’un representant de cada cos policial que hi ha a la ciutat. El cap dels Mossos d’Esquadra va declinar la invitació a la taula,  i per part de la Policia Local de Sabadell no va poder ser present per expressa ordre per part del responsable polític del cos policial local.

Gesa: “Lamentem profundament que el sr. Sánchez, per qüestions merament polítiques, hagi vetat a la nostra policia a assistir a una taula de participació sobre seguretat ciutadana, on, única i exclusivament, es pretenia explicar als assistents quines són les funcions de cada un dels cossos i aclarir els possible dubtes que es plantegessin en un tema, que des del nostre punt de vista, és fonamental pels ciutadans”

Durant l’acte cada un dels ponents va explicar les diferents competències dels tres cossos policials explicant també, la coordinació que existia entre ells.

El diputat Pere Calbó, va denunciar les queixes dels sindicats dels Mossos per les retallades salarials i les deficiències de material, d’equipació i del Parc mòbil d’algunes de les seves comissaries, que poden arribar a posar en perill la integritat física tant dels propis agents com dels ciutadans.

 

Un cop acabada l’exposició es va obrir un torn de preguntes on tots aquells que van voler participar van expressar els seus dubtes sobre seguretat ciutadana.

la foto

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!