7 julio, 2011

El Partit Popular de Sabadell entra al registre de l’Ajuntament una bateria de més de 120 preguntes.El Partit Popular de Sabadell ha registrat avui una bateria de més de 120 preguntes de diversa índole. Tant s’han plantejat preguntes sobre espais verds, la promoció de la dona, l’atur, joventut i gent gran, escolarització, immigració, plans d’ocupació i en general, de tots els qüestions de la vida civil sabadellenca.

Amb aquesta iniciativa, el Grup Municipal Popular vol apropar-se als problemes de la ciutat i dels seus veïns, per a poder començar a treballar en propostes reals per a la millora de la qualitat de vida i de les seves necessitats.

Les nostres qüestions, apunta Esteban Gesa, van encaminades a obtenir dades actualitzades per tal de dirigir les nostres propostes amb una base fiable. Afegeix que aquestes preguntes seran publicades a la nostra pàgina web per tal de que els sabadellencs i sabadellenques puguin consultar-les i a més, anima a tothom a formular-nos, mitjançant les xarxes socials, les seves inquietuds per tal de traslladar-les al Consistori.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!