14 mayo, 2013

El Partit Popular de Sabadell celebra la seva Assemblea Local escollint a President al Sr. Miquel Arroyos14.05.2013. El passat divendres, el Partit Popular de Sabadell va celebrar la seva Assemblea Local escollint al President, el Sr. Miquel Arroyos.

El President, Miquel Arroyos afirma:  “És un honor per mi tornar a presidir la formació local i que els afiliats per unanimitat m’ho hagin permès.”

“Els objectius d’aquesta nova etapa i en conseqüència, de la nova junta, són molt clars. Volem apostar per la cohesió dins el Partit, comptar amb tothom i implantar-nos en la societat sabadellenca, en definitiva, que la nostra formació dia rere dia, estigui més viva”.

“A més, en pocs dies, començarem a elaborar grups de treball on els afiliats i simpatitzants que vulguin col·laborar, es distribuiran en àrees per tal d’ involucrar-los i comptar amb ells a l’hora d’establir el full de ruta de l’actuació municipal.”

“Tota opinió, veu o suggerència que s’aporti per tal de millorar la formació local, serà benvinguda tot apostant per la pluralitat, la crítica constructiva i l’evolució.”

“Així doncs, convidem a tots aquells simpatitzants que tinguin vocació i que vulguin fer quelcom per millorar la nostra ciutat, a que se sumin a aquest nou equip on tothom té cabuda.”

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!