26 septiembre, 2013

El Partit Popular aconsegueix que la Diputació condemni la crema de banderes i dels retrats del Rei, Rajoy i Mas  • Alberto Villagrasa: “Cremar una bandera és un menyspreu a un símbol i a tot allò que representa. Més enllà del delicte, cremar una bandera és una expressió d’odi contra tot allò que representa i per tant un atac contra totes les persones que amb ella es senten identificades”.

Alberto VillagrasaEl Grup Popular  a la Diputació de Barcelona encapçalat pel diputat portaveu, Alberto Villagrasa, ha aconseguit que el ple de la Diputació condemni la crema de banderes i dels retrats del Rei, del president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy i del president de la Generalitat, Artur Mas; fets que es van produïr el passat dia 11 de setembre i en els dies posteriors a la celebració de la Diada.

El Partit Popular ha presentat aquesta moció rebutjant els actes violents de qualsevol signe; l’assalt a la Delegació de la Generalitat a Madrid, així com la crema de banderes i de retrats i qualsevol forma d’enaltiment de grups terroristes i de menyspreu per les seves víctimes. La moció ha estat aprovada amb els vots de CIU, PSC i l’abstenció de IC-V i ERC. Villagrasa ha explicat que han presentat aquesta moció donat que en la declaració institucional presentada per la Diputació només es condemnava explícitament l’assalt a la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid.

Per Villagrasa, “cap conducta radical ha de quedar impune” i per això s’ha referit també a les persones encaputxades que al final dels parlaments de la manifestació de l’esquerra independentista, convocada en motiu de la Diada, van cremar una bandera espanyola, una europea, una francesa i un retrat del Rei fent al mateix temps declaracions d’enaltiment del grup terrorista Terra Lliure. I a les que en dies posteriors van cremar un retrat del president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy i del president del Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

En aquest sentit el Diputat diu que “no poden haver dues vares de mesurar les agressions radicals. S’ha d’eradicar qualsevol acció radical amb indiferència de qui la faci i de quins siguin els motius”.Tanmateix Villagrasa considera que “més enllà del delicte, cremar una bandera o un retrat institucional és una expressió d’odi contra tot allò que representa i per tant un atac contra totes les persones que amb allò es senten identificades”.

La entrada El Partit Popular aconsegueix que la Diputació condemni la crema de banderes i dels retrats del Rei, Rajoy i Mas aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!