11 marzo, 2014

El grup Popular de Mataró proposa a l’Alcalde sotmetre’s a una moció de confiança i veure quins suports té



  • Alberto Villagrasa: “La Llei de reforma de l’Administració Local bàsicament limita els sous dels alcaldes i aporta més transparència als cost dels serveis i a la gestió municipal; costa entendre que algú s’oposi a això”.matarofoto

El President del Grup Municipal del partit Popular a Mataró, José Manuel López, acompanyat per Alberto Villagrasa, portaveu del Partit a la Diputació de Barcelona i Secretari General provincial, ha demanat que davant la situació de bloqueig polític en la que ha entrat l’Ajuntament de Mataró “l’Alcalde convoqui un Ple Extraordinari i es sotmeti a una qüestió de confiança per veure amb quins suports compte per tal d’acabar el mandat i legitimar la seva acció de Govern”.

Pel regidor de Mataró “si no hi ha canvis importants podem donat per acabat aquest mandat quan falta gairebé un any i mig per que es conformi un nou ajuntament”. En aquest sentit José Manuel López ha dit que “la manca de recolzaments per aprovar els pressupostos i la situació generada per les declaracions posteriors al Ple dificulten enormement la possibilitat d’arribar a acords i impossibilita trobar solucions de consens en temes importants de ciutat que s’han de prendre”.

De la mateixa manera, ha recalcat que ara no hi ha d’impediment per pagar la factura de l’edifici del Rengle, i que per tant fora aquesta una bona manera de garantir una certa governabilitat de la ciutat.

Per la seva part el secretari general provincial Alberto Villagrasa també s’ha referit a la Llei de reforma de l’Administració local i ha manifestat que “aquesta llei és una necessitat. Ara toca traslladar a les administracions els esforços realitzats pels ciutadans. Tant socialistes com convergents han tingut molts anys de govern per tal de satisfer les justes demandes dels municipis i no han mogut un dit, ara no estan legitimats per queixar-se ja que quan han tingut oportunitat de legislar no ho han fet”. De la mateixa manera ha afirmat que “és un clam limitar els sous o que hi hagi més transparència en la gestió municipal i pel que fa al cost dels serveis, i costa entendre que algú s’oposi a això”. Tanmateix el diputat ha dit que “és curiós que aquells que es malfien del tribunal Constitucional be que el fan servir quan amb ells les coses no els hi agraden”.

 

 

 

La entrada El grup Popular de Mataró proposa a l’Alcalde sotmetre’s a una moció de confiança i veure quins suports té aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!