25 mayo, 2012

El Grup Municipal del Partit Popular de Sabadell mostra la seva satisfacció davant el projecte de fusió de societats municipalsGesa: “Aplaudim que el Govern Municipal imiti la bona praxis del Partit Popular però esperem que aquesta mesura no sigui només una estratègia política de maquillatge”
24.05.2012. El Grup Municipal del Partit Popular es mostra satisfet davant el projecte que el Govern Municipal ha presentat per a la fusió de les societats municipals de Promoció Econòmica de Sabadell, Centre de Fires i Congressos Sabadell, SL y Sabadell Equipaments i Serveis, SL.
“Ens congratulem de la decisió que ha près el Govern Municipal d’adoptar i embriagar-se dels principis que propugna el Partit Popular”, afirma el Portaveu Popular, Esteban Gesa. “De tots és sabut que la nostra formació, en un context econòmic com l’actual, aposta per l’acció política en termes d’austeritat, eficiència i eficàcia.”
“És per aquest motiu que ens satisfà veure com l’Ajuntament de Sabadell, pren com a exemple la praxis del Partit Popular que en aquests últims temps ha reclamat i apostat per fusionar societats municipals i empreses públiques“.
Tot i així, adverteix Gesa, “desde el nostre Grup Municipal esperem que mitjançant i apostant per l’eficiència, aquest procés de fusió es realitzi de forma que es garanteixin els mateixos serveis que s’han estat prestant fins ara i d’igual manera, que en termes d’austeritat, aquesta mesura realment suposi un estalvi efectiu en les arques públiques de la ciutat i no sigui només una estratègia política de maquillatge.”

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!