17 febrero, 2014

Dolors Montserrat : “Seria una llàstima que a les ‘Europees’ es premií a aquells que van deixar Espanya i Catalunya en fallida”  • Dolors Montserrat: “En aquest dos anys el govern de Mariano Rajoy ha hagut de prendre mesures per solucionar ‘allò urgent’, es a dir, la fallida total del país a punt de ser rescatat. Ara, fet l’urgent es comença a afrontar lo important”.
  • Alberto Villagrasa: “Malgrat la crisi es un adversari molt complicat, amb les mesures del govern d’Espanya i l’esforç de tots, la superarem, però hi ha un adversari  pitjor, que es CIU, perquè governa a Catalunya i a molt municipis i ens fa  perdre  temps amb les seves dèries independentistes i no es preocupa pels temes que de veritat preocupen a les persones”.
  • Lluís Caldenteny: “Per aconseguir arribar a tothom s’ha de fer molt territori. La política de proximitat ha estat clau perquè en un municipi com Pontons el Partit Popular hagi obtingut en 4 legislatures majoria absoluta. Perquè la gent confií en el teu programa t’han de conèixer”.
  •  Carles Jiménez: “Volem que el Partit Popular de l’Alt Penedès s’alci com abanderat d’un nou model turístic a la comarca”.

fotoaltpenesinter4La Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats i Vicesecretària d’Organització del Partit Popular Català, Dolors Montserrat, ha dit durant la clausura de la intermunicipal de l’Alt Penedès celebrada a Pontons, on el Partit Popular governa des de fa 4 legislatures amb majoria absoluta, que “on governem es nota la eficàcia en la gestió, es gasta menys del que s’ingressa i es fan bones polítiques socials”.

En aquest sentit la Vicepresidenta ha parlat de les mesures i reformes fetes pel govern de Mariano Rajoy en aquest dos anys. La Vicepresidenta ha recordat que han estat “dures i difícils”, mesures per solucionar ‘l’urgent’, es a dir la fallida total del país a punt de ser rescatat. Ara, fet l’urgent es comença a afrontar lo important”.

En aquest sentit la Vicepresidenta ha afegit que fet tot això, “seria injust i una llàstima que a les properes eleccions europees, es reforci i premií a aquells que han deixat Espanya i Catalunya en fallida”. Així Dolors Montserrat va fer una defensa de les reformes “imprescindibles” que ha impulsat l’executiu de Mariano Rajoy per flexibilitzar el mercat de treball, per frenar els efectes de la crisi, i per superar la crisi financera i va recordar que “la rebaixa del dèficit públic ha estat una tasca molt dura i segueix essent complicada”.

La Vicepresidenta es conscient que “els efectes de les reformes encara no es veuen ni arriben als ciutadans però ja hi ha indicis positius com l’augment de les exportacions i una balança comercial que és una mostra inequívoca de la competitivitat de l’economia espanyola. I tot això va acompanyat de la reducció del dèficit públic i del retorn a la compra de deute públic espanyol per part d’inversors estrangers”.

Dolors va afegir que “mentre el govern de Rajoy està prenent mesures, difícils però necessàries per superar aquesta crisi, CIU es dedica a no fer res i culpar als demés de la pèssima situació de la Generalitat. No és creïble que tot sigui culpa de Madrid” ha afegit i ha destacat que “és curiós que també culpi el tripartit de la situació actual mentre te a ERC, coresponsable d’aquella mala gestió que va triplicar el dèficit a Catalunya, com a soci de Govern”.

Per la Vicepresidenta “Mas no està exercint de president de la Generalitat, i s’està convertint en un obstacle per a la recuperació econòmica i la creació d’ocupació. Està fent deixadesa de funcions deixant l’acció de govern en mans dels capricis d’ERC, autors del desastre del tripartit”. En aquest sentit la Vicepresidenta ha afegit que “el govern de l’Estat si que està ajudant a Catalunya i està donant diners (va recordar el FLA, el pla d’ajut a proveïdors…). Finalment la Vicepresidenta va insistir en que “cal que el Govern governi i prioritzi la sortida de la crisi per davant del trencament amb el conjunt d’Espanya”. Envers aquest trencament Montserrat va assegurar  que “som la millor garantia per mantenir la unitat d’Espanya i la convivència a Catalunya,  l’únic Partit amb força i suficient representació a totes les administracions per poder parar i posar fi a l’ independentisme”.

Finalment entre les reformes Dolors va parlar de la reforma Laboral i va dir que sense la reforma, la situació del mercat laboral seria molt pitjor a l’Estat i va afegir que “quan es recuperi l’economia la reforma permetrà un creixement molt important. Cal continuar amb les reformes i la reducció del dèficit públic” – va assegurar. En aquest sentit la Vicepresidenta va parlar d’altres actuacions que s’estan portant a terme com mesures per l’ocupació jove, la Llei d’emprenedors perquè l’IVA no es pagui fins cobrar la factura, entre d’altres.

FOTOALTPENEDESINTER5Per la seva part el secretari general provincial va constatar que “en els municipis on el Partit Popular està a govern destaca la bona gestió i el sanejament dels comptes municipals”. Villagrasa es conscient que “guanyar unes eleccions municipals passa, per trepitjar carrer constantment, ja que aquesta és l’única fórmula que permet conèixer de primera mà les preocupacions dels veïns”. En aquest sentit va dir que “aquestes eleccions europees seran com unes municipals, perquè ens juguem molt”.

El secretari provincial va dir que“malgrat la crisi es un adversari molt complicat, amb les mesures del govern d’Espanya i l’esforç de tots, la superarem, però hi ha un adversari  pitjor que es CIU perquè governa a Catalunya i a molts municipis i ens fa  perdre  temps amb les seves dèries independentistes i no es preocupa pels temes que de veritat preocupen a les persones. Al carrer ningú ens pregunta per la independència els interessa tenir feina i arribar a fi de mes”.

 “El Partit Popular allà on ha governat sempre hem demostrat que sabem gestionar amb eficàcia, que estem al costat de les persones, escoltant-los, oferint respostes i solucions. Complint sempre amb el que diem i prenent les decisions necessàries malgrat no sempre agradin a tothom. Governar es prioritzar i gestionar amb els recursos disponibles de la millor manera possible, pensant sempre en l’ interès general” – ha conclòs.

Per la seva part, Lluis Caldenteny Alcalde de Pontons va dir que “per aconseguir arribar a tothom s’ha de fer molt territori. La política de proximitat ha estat clau perquè en un municipi com Pontons el Partit Popular hagi obtingut en 4 legislatures majoria absoluta. Perquè la gent confií en el teu programa t’han de conèixer. La clau es la política territorial i només incrementant aquest concepte es pot créixer”.

El regidor de Sant Sadurní, Carles Jiménez, que va ser l’ encarregat de la ponència de promoció econòmica i turisme va dir que “volem que el Partit Popular de l’Alt Penedès s’alci com abanderat d’un nou model turístic a la comarca”. En aquest sentit el regidor Popular va defensar “el turisme com una eina de desenvolupament econòmic” i va destacar “l’important potencial turístic de l’Alt Penedès”. Per això va insistir en que “cal que els regidors de la comarca facin iniciatives per realitzar activitats turístiques i aconseguir la promoció econòmica a traves de l’enoturisme a l’Alt Penedès, ja que aquesta és una capacitat econòmica pròpia de la comarca”. Tanmateix el regidor de Sant Sadurní va acusa a ERC de “no aportar res pel turisme” i va afegir que “no podem deixar que l’Ajuntament de Sant Sadurní deixi perdre el turisme com eina de promoció econòmica i es dediquin a altres coses que no generen activitat econòmica”. Finalment Jiménez va dir que “la iniciativa privada en la promoció del turisme funciona i va proposar convenis amb les touroperadors per afavorir el turisme a la comarca i que “Sant Sadurní arribi a ser el Napa Valley espanyol”.

La jornada va ser iniciada ini ciada per la presidenta comarcal, Dolors Morera, i el president local, Josep Tutusaus, i també va participar en la ponència envers l’urbanisme al mon local el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Eduardo Bolaños.

 

 

 

 

 

 

 

 

La entrada Dolors Montserrat : “Seria una llàstima que a les ‘Europees’ es premií a aquells que van deixar Espanya i Catalunya en fallida” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!