3 marzo, 2014

Dolors mOntserrat i Alberto Villagrasa visiten el mercat de la GuineuetaFOTODMAVMERCATGUINEUETA010214El PPC considera que el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre “garanteix el futur del Delta”

Dolors Montserrat ha recordat que“el 90% dels representants de consell de l’aigua de la conca de l’Ebre van votar a favor d’aquestpla hidrològi”·

També ha manifestat que “compleix amb les directives europees garanteix el caudal mínim ecològic”·

Considera que la Generalitat “l’únic que busca és enfrontar elterritori i els pagesos, quan els regants i els pagesos estan a favo d’aquest pla La vicesecretària d’organització del PPC i vicepresidenta del congrés dels diputats, Dolors Montserrat, ha manifestat avui que el Pla Hidrològic de la Conca de ’Ebre aprovat ahir pel Consell de Ministres“garanteix el futur del Delta”. En aquest sentit, ha remarcat que “compleix amb totes les exigències de les directives europees i garanteix el caudal mínim ecològic”.

Dolors Montserrat, que ha fet aquestes declaracions després de visitar el Mercat de la Guineueta de Barcelona, ha recordat que el passat 5 de juliol “el 90% dels representants del Consell de l’aigua de la Conca de l’Ebre van votar a favor d’aquest pla hidrològic”.

Així mateix, Dolors Montserrat ha destacat que aquest Pla Hidrològic de l’Ebre “té uns objectius ambientals ambiciosos”. “No gastarem més aigua, al 2015 es consumirà lo mateix que en la actualitat, un 34 % dels recursos de ’Ebre, i a més es millorarà un 10% l’estat de l’aigua” ha afegit.

Per altra banda, Dolors Montserrat ha explicat que“s’estableix un règim de caudal sostenible, un mínim que té ple suport dels estudis científics”. En aquest sentit, la dirigent Popular ha destacat que “el caudal mínim establert està per damunt de la mitjana dels rius espanyols que desemboquen al Mediterrani”.

Finalment, Dolors Montserrat ha manifestat que “el pla satisfà les demandes dels agricultors de la Conca de l ’Ebre”. En aquest sentit, la dirigent popular ha criticat al Govern al considerar que “l’únic que busca és enfrontar el territori i els pagesos, quan els regants i els pagesos estan a favor d’aquest pla, ja que garanteix el Delta i les seves necessitat”.

 

 

 

 

 

La entrada Dolors mOntserrat i Alberto Villagrasa visiten el mercat de la Guineueta aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!