30 abril, 2010

Cornet pregunta a Montilla si els serveis jurídics de la Generalitat també analitzaran el fulletó “calumniador” dels Joves d’Iniciativa per portar-lo a la FiscaliaCornet pregunta a Montilla si los servicios jurídicos de la Generalitat también analizarán el folleto “calumniador” de los Jóvenes de Iniciativa para llevarlo a la FiscalíaEl secretari general del Partit Popular de Catalunya, Jordi Cornet, ha enviat avui una carta al president de la Generalitat, José Montilla, en la que li pregunta si els serveis jurídics del Govern també analitzaran el fulletó “calumniador” de les JEV, les joventuts d’Iniciativa per Catalunya, per portar-lo a la Fiscalía. La carta, enviada amb còpia al conseller d’Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, i a la consellera de Justícia, Montserrat Tura, pregunta “si, dins del seu interès per portar la fiscalia i la justícia díptics dels diversos partits i organitzacions polítiques, aquest els sembla també mereixedor de traslladar als seus serveis jurídics i posteriorment procedir a l’acció judicial”.

Cornet ha explicat que “volem saber si el fulletó, que inclou insults i qualificatius molt greus contra dirigents del PPC, pot incórrer en delicte, ja que fa imputacions de delictes a persones que no han estat jutjades ni condemnades violant la presumpció d’innocència”. En aquest sentit, la missiva enviada avui assenyala també que “tenim interès en conèixer si l’acció judicial també s’ampliarà a campanyes de comunicació de partits membres de l’actual govern tripartit passades i futures o l’únic destinatari de la seva persecució judicial és el Partit Popular de Catalunya”.

Finalment, el Partit Popular de Catalunya vol saber quines actuacions durà a terme José Montilla com a President del Govern de la Generalitat “per evitar que un partit que forma part del seu govern pugui impunement imputar delictes a persones que no han estat condemnades i proferir insults i desqualificacions”. “En el cas que, com a President del Govern no faci res, entendrem que el seu silenci i la seva inacció el fa compartir el contingut de la postal”, ha conclòs Jordi Cornet.El secretario general del Partido Popular de Cataluña, Jordi Cornet, ha enviado hoy una carta al presidente de la Generalitat, José Montilla, en la que le pregunta si los servicios jurídicos del Gobierno también analizarán el folleto “calumniador” de las JEV, las juventudes de Iniciativa per Catalunya, para llevarlo a la Fiscalía. La carta, enviada con copia al conseller de Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, y la consellera de Justícia, Montserrat Tura, pregunta “si, dentro de su interés por llevar la fiscalía y la justicia dípticos de los diversos partidos y organizaciones políticas, este les parece también merecedor de trasladar a sus servicios jurídicos y posteriormente proceder a la acción judicial “.

Cornet ha explicado que “queremos saber si el folleto, que incluye insultos y calificativos muy graves contra dirigentes del PPC, puede incurrir en delito, ya que hace imputaciones de delitos a personas que no han sido juzgadas ni condenadas violando la presunción de inocencia” . En este sentido, la misiva enviada hoy señala también que “tenemos interés en conocer si la acción judicial también se ampliará a campañas de comunicación de partidos miembros del actual gobierno tripartito pasadas y futuras o el único destinatario de su persecución judicial es el Partido Popular de Catalunya “.

Finalmente, el Partido Popular de Cataluña quiere saber qué actuaciones llevará a cabo José Montilla como Presidente del Gobierno de la Generalitat “para evitar que un partido que forma parte de su gobierno pueda impunemente imputar delitos a personas que no han sido condenadas y proferir insultos y descalificaciones “. “En caso de que, como Presidente del Gobierno no haga nada, entenderemos que su silencio y su inacción le hace compartir el contenido de la postal”, ha concluido Jordi Cornet.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!