1 mayo, 2010

Cornet considera que el tripartit i CiU estan agafant una “deriva independentista molt perillosa”Cornet considera que el tripartito y CiU están tomando una “deriva independentista muy peligrosa”El secretari general del PPC, Jordi Cornet, ha manifestat avui que el tripartit i CiU estan agafant una “deriva independentista molt perillosa”. En aquest sentit, el dirigent popular ha qualificat de “molt perillosa” la postura de CiU i del tripartit, ja que les persones que se senten “tan catalanes com espanyoles volen conviure amb tranquil·litat, tant a Catalunya com a Espanya”.

Així mateix, Cornet ha denunciat que al tripartit i CiU “els interessa més els enfrontaments entre Espanya i Catalunya, i posicionar-se en contra de les institucions espanyoles, que defensar els interessos dels catalans”. En aquest sentit, ha lamentat aquesta situació i considera que “el que haurien de fer és solucionar el problema dels aturats i trobar solucions per a sortir de la crisi”.

IMMIGRACIÓ

Per altra banda, el secretari general del PPC ha denunciat que el govern central “no compleix la llei”, al no exigir als ajuntament l’accés al padró per “saber quins immigrats il·legals sense papers hi ha als municipis”. En aquest sentit, ha recordat que quan Montilla era president de la diputació de Barcelona “va enviar una circular a tots els ajuntaments dient que no és donessin les dades del padró a la policia”.

Així mateix, Cornet ha considerat que aquesta situació es també producte “d’una deriva il·legal, que també està condicionada pels deliris independentistes del tripartit i CiU”. Segons el dirigent popular “s’està generant, per culpa de la incompetència de les administracions, una problemàtica molt important a Catalunya”. “La immigració és un bé que s’ha de cuidar però al mateix temps estem en contra es de que les administracions no compleixin a la legalitat vigent”.

1 DE MAIG

Finalment, Jordi Cornet, ha reclamat al Govern tripartit “solucionar el problema dels gairebé 650.000 aturats” que hi ha a Catalunya. En aquest sentit, ha lamentat que el tripartit estigui “més pendent dels seus deliris independentistes que de solucionar els veritable problemes dels catalans com són l’atur, la immigració o la crisi econòmica”.El secretario general del PPC, Jordi Cornet, ha manifestado hoy que el tripartito y CiU están tomando una “deriva independentista muy peligrosa”. En este sentido, el dirigente popular ha calificado de “muy peligrosa” la postura de CiU y del tripartito, ya que las personas que se sienten “tan catalanas como españolas quieren convivir con tranquilidad, tanto en Cataluña como en España”.

Asimismo, Cornet ha denunciado que el tripartito y CiU “les interesa más los enfrentamientos entre España y Cataluña, y posicionarse en contra de las instituciones españolas, que defender los intereses de los catalanes”. En este sentido, ha lamentado esta situación y considera que “lo que deberían hacer es solucionar el problema de los desempleados y encontrar soluciones para salir de la crisis”.

INMIGRACIÓN

Por otra parte, el secretario general del PPC ha denunciado que el gobierno central “no cumple la ley”, al no exigir a los ayuntamiento el acceso al padrón para “saber qué inmigrantes ilegales sin papeles hay en los municipios”. En este sentido, ha recordado que cuando Montilla era presidente de la diputación de Barcelona “envió una circular a todos los ayuntamientos diciendo que no es dieran los datos del padrón a la policía”.

Asimismo, Cornet ha considerado que esta situación es también producto de “una deriva ilegal, que también está condicionada por los delirios independentistas del tripartito y CiU”. Según el dirigente popular “se está generando, por culpa de la incompetencia de las administraciones, una problemática muy importante en Catalunya”. “La inmigración es un bien que hay que cuidar pero al mismo tiempo estamos en contra es de que las administraciones no cumplan la legalidad vigente”.

1 DE MAYO

Finalmente, Jordi Cornet, ha reclamado al Gobierno tripartito “solucionar el problema de los casi 650.000 parados” que hay en Cataluña. En este sentido, ha lamentado que el tripartito esté “más pendiente de sus delirios independentistas que de solucionar los verdadero problemas de los catalanes como son el paro, la inmigración o la crisis económica”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!