20 marzo, 2014

El PPC proposa dinamitzar i guardar el comerç de tot el Casc AnticAlberto Villagrasa proposa traslladar la parada d’autobusos turístics de Via Laietana al Passeig Lluís Companys, ja que l’actual ubicació de la parada provoca greus problemes de tràfic.
• Proposa “reordenar les voreres del carrer Princesa que actualment es troben sobreocupades amb grans testos i motos”
• Afirma que Sant Pere i tot el Casc Antic posseeixen múltiples atractius culturals i comercials per oferir tant a veïns com a visitants

Alberto Villagrasa, regidor del Grup Municipal del Partit Popular l’Ajuntament de Barcelona liderat per Alberto Fernández Díaz, proposa dinamitzar el Casc Antic mitjançant la reforma del carrer Sant Pere més Baix, aprovada la seva inversió gràcies al pacte pressupostari del PP i el trasllat de la parada d’autobusos de Via Laietana al Passeig Lluís Companys.

Hi han dos punts principals en els que es centra el regidor al Casc Antic. Villagrasa ha proposat traslladar la parada d’autobusos turístics de Via Laietana al Passeig Lluís Companys, ja que l’actual ubicació de la parada provoca greus problemes de tràfic que dissuadeixen els visitants i dificulten els accessos als eixos comercials com el de Sant Pere més Baix. D’aquesta manera els turistes haurien de passar pel Casc Antic per arribar al Barri Gòtic, dinamitzant així el barri a un potencial client amb el qual ara no conta.

En aquest sentit, el regidor Popular ha explicat que Sant Pere més Baix i Santa Caterina necessiten urgents mesures de dinamització comercial que acompanyin i multipliquin els beneficis que comporta la instal•lació de la plataforma única en aquest carrer que a més passaria a ser l’eix principal d’unió entre Via Laietana i el Passeig Lluís Companys.

Por altra part, Alberto Villagrasa ha proposat “reordenar les voreres del carrer Princesa, que actualment es troben sobreocupades amb grans testos i motos”. El regidor Popular ha denunciat que malgrat la inversió en l’ampliació de les voreres de la principal via comercial d’accés al Born des de Via Laietana, “aquestes van ser ocupades per grans testos que dificulten el passeig de veïns i turistes, així mateix, els espais entre testos han sigut ocupats per motos mal aparcades”.

Villagrasa ha proposat “substituir els actuals testos per altres que no ocupin més del 20% de la vorera i evitar que les motos aparquin sobre la vorera, ja que al carrer hi ha zones habilitades pel seu estacionament”. El regidor Popular ha afirmat que “el carrer Princesa ha de recuperar la tradició comercial que havia tingut durant anys i l’Ajuntament deu treballar en aquesta direcció”.

Finalment, Alberto Villagrasa ha destacat el gran potencial que té el barri de Sant Pere i tot el Casc Antic que posseeix múltiples atractius culturals i comercials per oferir tant a veïns com a visitants.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!