14 abril, 2014

Albiol compara el president Mas amb el moviment antisistema  • Albiol: “Mas està usant els mateixos instruments que utilitzen els antisistema perquè no reconeix la legalitat vigent i viu en un món fictici”
  • Alberto Villagrasa: “el preocupa als vigatans com a la resta de catalans quan se’n va a dormir no es si al dia següent serem més catalans que espanyols… el que preocupa es si tindrem feina, podrem pagar la hipoteca, el futur dels nostres fills….es a dir les coses reals”.

FOTOVIC220140412_124235 L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que ha visitat la Fira del Ram de Vic acompanyat pel secretari provincial, Alberto Villagrasa, ha comparat la postura d’Artur Mas en el procés sobiranista amb el comportament propi dels “antisistema”. “Crec que el president de la Generalitat s’equivoca”, ha dit durant una visita al Mercat del Ram de Vic, en referència a què aquest no hagi aturat la consulta després del rebuig del Congrés del Diputats a traspassar a la Generalitat la competència per poder celebrar un referèndum. “Està usant els mateixos instruments que utilitzen els antisistema, no reconeix la legalitat vigent i continua vivint en una situació irreal, en un món fictici”, ha dit Albiol, qui també ha demanat a Mas “que reflexioni” per centrar-se en “plantejaments realistes”.

Per García Albiol, el president Mas està actuant de la mateixa manera que ho fan els antisistema. “Quan la legalitat no li agrada la ignora, per continuar vivint en el seu ‘Matrix’, en la seva realitat virtual”, ha afegit. Una postura que, segons el l’alcalde del PP, està perjudicant no només al propi president i al seu partit, sinó també al conjunt de la ciutadania catalana.

Per aquest motiu, li demana a Mas que “reflexioni” i “que accepti el que va aprovar el Congres del Diputats aquest dimarts”. En aquest sentit, ha recordat a Mas que la cambra espanyola “també representa als catalans” i que si creu que aquesta representativitat no serveix de res, “potser hauran de valorar també, quina importància tenen els diputats de CiU”.

 Finalment, li ha demanat també que busqui acords amb el govern espanyol des de “plantejaments realistes” i ha afirmat que “el govern espanyol vol arribar a acords i vol ajudar a Catalunya”.

 Albiol també s’ha referit a les declaracions d’aquest divendres de Mas en què animava a “buscar amics” a Europa i li ha recomanat que deixi de fer el ridícul a Europa com, en el seu parer, ja va fer setmanes enrere amb la carta que va enviar als mandataris europeus. “Sembla que no ha escarmentat i continua posant-se en evidència a ell mateix i al conjunt dels catalans”, ha afegit.

Per la seva part el secretari provincial, Alberto Villagrasa ha dit que “el preocupa als vigatans com a la resta de catalans quan se’n va a dormir no es si al dia següent serem més catalans que espanyols… el que preocupa es si tindrem feina, podrem pagar la hipoteca, el futur dels nostres fills….es a dir les coses reals”.

 

 

 

La entrada Albiol compara el president Mas amb el moviment antisistema aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!