23 mayo, 2013

Alberto Villagrasa:”Esparraguera està forman un bon equip amb gent que treballa intensament”tCarles García presenta la proposta per la nova junta local del Partit Popular a Esparraguera

  • Alberto Villarasa: “El Partit a Esparraguera està formant un bon equip, amb gent que comparteix aquest projecte des de fa molt temps i que treballa intensament per aconseguir  consolidar-se i expandir-se”
  • El regidor portaveu a Esparraguera, Carles García, proposa a Ramón Vidal com a nou president local i a Manuel Angel Rodríguez com a secretari.

FOTOVILLIAlberto Villagrasa, secretari general del Partit Popular a la província de Barcelona, va assistir ahir a la reunió del Partit a Esparraguera on el regidor portaveu del partit al municipi, Carles García, li va  presentar la proposta per a la nova junta local. El Partit Popular a Esparreguera ha proposat com a president local a Ramón Vidal i com a secretari del partit al municipi a Manuel Angel Rodríguez. “Aquesta proposta- va explicar Carles García- té un suport unànime i és candidatura única al municipi”, sent aquesta la primera vegada que tant el president com el secretari proposats es presenten a l’elecció.

En aquest sentit Alberto Villagrasa que va explicar que la proposta serà traslladada al Comitè Executiu de Barcelona per la seva aprovació es va mostrar satisfet pel “consens local obtingut envers la proposta”.  Villagrasa va manifestar que “el Partit Popular a Esparraguera està treballant intensament per aconseguir consolidar-se i expandir-se”. En aquest sentit el secretari provincial va dir que “el Partit a Esparraguera està formant un bon equip, dinàmic e integrador, amb gent que treballa i comparteix aquest projecte des de fa molt temps per aconseguir el desenvolupament territorial i sectorial”.

 Tanmateix Villagrasa va insistir en que “ara cal, més que mai, intensificar el treball per enfortir els ponts amb els ciutadans i estar al seu costat per solucionar els seus problemes, que són també els nostres”.

Finalment per la seva part el regidor Popular  va reiterar el seu compromís i el de tot el partit a nivell local amb els ciutadans del municipi i va dir que “tots el que formem el Partit Popular a Esparraguera treballarem, amb entusiasme i il·lusió per incrementar la nostre presència en el territori”.

La entrada Alberto Villagrasa:”Esparraguera està forman un bon equip amb gent que treballa intensament”t aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!