15 julio, 2013

Alberto Villagrasa participa a la presentació del llibre de Javier Montilla “Los muros de Cataluña”  • Javier Montilla fa una dissertació de l’evolució del nacionalisme català  i el fenomen independentista dels últims anys.

Alberto VillagrasaAlberto Villagrasa, secretari general del Partit Popular a la província de Barcelona i diputat a la Diputació de Barcelona va participar en la presentació  del llibre Los muros de Cataluña”  de Javier Montilla autor del llibre. Montilla periodista i escriptor, fa una dissertació de l’evolució del nacionalisme català  i el fenomen independentista dels últims anys.

Alberto Villagrasa va felicitar a Javier Montilla per aquest “valent” llibre i li va desitjar molta sort, encara que va afegir que no cal perquè està clar que la està tenint ja que en el mateix moment de la seva posada en venda, el èxit va ser tan gran, que es van esgotar tots els exemplars. Pel diputat “aquesta gran acollida evidencia que malgrat el que alguns polítics vulguin fer creure son molts els catalans que no comulguen amb al nacionalisme i no volen un govern de que es creu que Catalunya es seva. Villagrasa està convençut que son molts els catalans que volen ser lliures i demanen que els politics s’encarreguin de gestionar els recursos i no de manipular sentiments.

Em aquest sentit Villagrasa ha afegit que “l’independentisme és l’excusa per tapar la incompetència”

 Tanmateix Villagrasa va dir que comparteix “les paraules de Javier Montilla quan diu que a Catalunya no es pot parlar de llibertat quan per ser diferent et titllen de feixista” i va recordar que “a Catalunya hi ha un 55% de catalans que tenen com a llengua materna el castellà”.

 La presentació va tenir lloc a la seu del PPC de Mataró, organitzada pel regidor del Partit Popular, José Manuel López i va comptar amb gran afluència de públic. El regidor va manifestar que “s’ha d’explicar la veritat” i va afegir que “el nacionalisme és exclusió, victimització i manipulació”.

avillagrasa_losmurosdecatalunya1_BIG669

La entrada Alberto Villagrasa participa a la presentació del llibre de Javier Montilla “Los muros de Cataluña” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!