16 diciembre, 2013

Alberto Villagrasa es reuneix amb la junta lcal de SantpedorFOTOSANTPEDOR141213El secretari Provincial de Barcelona, Alberto Villagrasa, es va reunir dissabte amb la junta local de Santpedor acompanyat pel president comarcal , Jaume Mira, per parlar del full de ruta a seguir en els propers mesos. Malgrat el govern de CIU s’ha fixat una agenda només pensada en la independència, Villagrasa va insistir en que en el Partit Popular “continuem amb el mateix objectiu, treballar en les prioritats reals del veïns dels municipis de la província”.

En aquest sentit el secretari provincial creu que “amb treball i esforç el temps ens permetrà tenir representació municipal en llocs on ara no en tenim, com Santpedor, perquè es des de dintre des de on es pot fer mes feina però, mentre tant, treballarem amb una intensa dedicació per tenir veu i trobar solucions a les necessitats ”.

 Tanmateix Villagrasa que va destacar que “la tasca, l’esforç, el treball i la dedicació que sempre ha caracteritzat al Partit Popular és la millor garantia per obtenir la confiança dels ciutadans”. Villagrasa va parlar amb la junta del “full de ruta” de cara a les properes eleccions municipals, que malgrat ja està definit i en aquesta línea s’està treballant a la comarca, es incrementar la implantació territorial per tal de recuperar representació municipal”. Per això va afegir “ara cal recuperar la confiança d’aquells ciutadans i de tots els que ens recolzen a les eleccions generals però no a les municipals”.

 “Ara més que mai cal sumar i ser molts perquè davant totes les mentides que s’estan explicant sobre Espanya i la independència cal que els ciutadans sàpiguen la veritat. Per això cal intensificar el treball perquè ens juguem el futur del Bages i de Catalunya” – va concloure.

Per la seva part Jaume Mira es va mostrat molt satisfet del creixement que esta tenint el Partit a la comarca i amb la representació de la formació a Santpedor i va assegurar que “el Partit té a la comarca uns bons equips per aconseguir el desenvolupament que cal a tot el territori per situar-nos en una bona posició a la comarca”.

 

La entrada Alberto Villagrasa es reuneix amb la junta lcal de Santpedor aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!