14 febrero, 2013

Alberto Villagrasa, envers el trencament del pacte “en el Partit Popular estem molt satisfets de la feina feta en aquest any i mig a govern”  • “És una llàstima que per raons externes a aquesta Institució, que res tenien a veure en la gestió i en el seu funcionament, hagin desembocat en el trencament”.

Alberto Villagrasa -Estem molt satisfets de la feina feta en aquest any i mig al govern de la Diputació. El pacte va funcionar molt béReunit avui en una sessió extraordinària, el ple de la ciutat de Barcelona ha aprovat la nova estructura de govern derivada de la ruptura del pacte entre CiU i el PPC en aquest ens supramunicipal. Comptant amb el vot favorable de CiU i l’abstenció dels altres grups, el ple ha aprovat una nova organització en cinc àrees: Presidència; Desenvolupament Econòmic Local; Atenció a les Persones; Territori i Sostenibilitat, i Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies.

El ple també ha informat del decret de nomenament, signat el passat 4 de febrer pel president de la Diputació, Salvador Esteve (CiU), dels quatre nous vicepresidents. El primer és l’alcalde de Cercs, Ferran Civil (UDC); la segona l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa (CDC); el tercer, l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CDC), i el quart és Antoni Fogué (del PSC i expresident de la Diputació).

Com ha explicat el Diputat del Partit Popular Alberto Villagrasa envers el trencament del pacte “en el Partit Popular estem molt satisfets de la feina feta en aquest any i mig a govern. El pacte ha funcionat molt bé. S’ha fet molt bona feina malgrat la situació econòmica, una feina coordinada, dirigint la despesa a les necessitats prioritàries pels municipis. Ha estat una llàstima que raons externes a aquesta Institució, que res tenien a veure en la gestió i en el seu funcionament hagin desembocat en el trencament del pacte – ha afegit.

 

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!