7 marzo, 2014

Alberto Villagrasa: “En aquestes Eleccions Europees ens juguem la defensa de la convivència entre espanyols”  • Villagrasa: “La unitat contribueix a donar una imatge moderada i estable i aquesta és la nostra força a Europa”.
  • “Els independentistes de CIU i ERC volen dedicar aquestes eleccions al tema de la independència però el que no expliquen son les conseqüències nefastes que comportaria pels catalans estar fora d’Europa”.

fotovillibrazoEl Secretari provincial del Partit Popular i diputat a la Diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha manifestat que “les properes eleccions europees son molt importants perquè “està en joc la defensa de la concòrdia i la convivència entre espanyols”. En aquest sentit Villagrasa ha afegit que “la unitat contribueix a donar una imatge moderada i estable i aquesta és la nostra basa a Europa. Amb unes Eleccions Europees cada cop més properes, és prioritària la convivència”.  

Per Villagrasa les eleccions europees son importants per elles mateixes perquè moltes de les decisions que es prenen a Europa afecten al dia de les nostres vides  ja que més del 75% de les lleis catalanes i espanyoles provenen de directives europees. Malgrat això ha dit que “els independentistes de CIU  i ERC volen dedicar aquestes eleccions al tema de la consulta il·legal, es a dir a la independència, malgrat aquest tema no està a l’agenda europea”. En opinió del secretari provincial “el que no expliquen son les conseqüències d’estar fora d’Europa que es el que comportaria el trencament de Catalunya amb la resta d’Espanya. S’ha de deixar clar que estar fora d’Europa significaria per a Catalunya un greu perill econòmic i social  amb conseqüències nefastes per a l’economia de tots els catalans”.

Villagrasa ha insistit en la defensa de la Constitució com “element unificador de tots els espanyols. És  el poble espanyol en el seu conjunt qui troba el seu dret a decidir en la Norma Fonamental. Si una part de la ciutadania fa ús d’aquest dret sense comptar amb la resta, s’està trencant la sobirania nacional”- ha conclòs.

 

 

 

 

 

La entrada Alberto Villagrasa: “En aquestes Eleccions Europees ens juguem la defensa de la convivència entre espanyols” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!