3 abril, 2014

Alberto Villagrasa: “En aquestes Eleccions Europees ens juguem la defensa de la convivència entre espanyols”En una visita al Maresme (Malgrat, Palafolls, Santa Susana)

  • Alberto Villagrasa: “La unitat contribueix a donar una imatge moderada i estable i aquesta és la nostra força a Europa”.
  • “Els independentistes de CIU i ERC volen dedicar aquestes eleccions al tema de la independència però el que no expliquen son les conseqüències nefastes que comportaria pels catalans estar fora d’Europa”.

FOTOMALGRAT20140403_160250El Secretari provincial del Partit Popular i diputat a la Diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha visitat avui els municipis de Malgrat , Palafolls i Santa Susana, acompanyat pel president comarcal, Diego Sánchez, on s’han reunit amb els regidors i representants locals del Partit per parlar de les  properes eleccions europees, de les que ha dit “son molt importants perquè està en joc la defensa de la concòrdia i la convivència entre espanyols”. En aquest sentit Villagrasa ha afegit que “la unitat contribueix a donar una imatge moderada i estable i aquesta és la nostra basa a Europa. Amb unes Eleccions Europees cada cop més properes, és prioritària la convivència”. 

FOTOPALAFOLLS20140403_170338Per Villagrasa les eleccions europees son importants per elles mateixes perquè moltes de les decisions que es prenen a Europa afecten al dia de les nostres vides  ja que més del 75% de les lleis catalanes i espanyoles provenen de directives europees. Malgrat això ha dit que “els independentistes de CIU  i ERC volen dedicar aquestes eleccions al tema de la consulta il·legal, es a dir a la independència, malgrat aquest tema no està a l’agenda europea”. En opinió del secretari provincial “el que no expliquen son les conseqüències d’estar fora d’Europa que es el que comportaria el trencament de Catalunya amb la resta d’Espanya. S’ha de deixar clar que estar fora d’Europa significaria per a Catalunya un greu perill econòmic i social  amb conseqüències nefastes per a l’economia de tots els catalans”.

FOTOSANTASUSANA20140403_175351Villagrasa els ha insistit en que “es molt important que ens representin a Europa partits que tenen pes perquè tinguin una gran influencia en les decisions que es prenguin.”

Alberto Villagrasa els ha explicat que aquesta campanya s’ha de municipalitzar; mobilitzant i  implicant a tot el partit. “hem de ser propers als ciutadans i centrar-nos en les seves preocupacions reals”.

Finalment Alberto Villagrasa ha insistit en que “les eleccions europees ens afecten a tots, hem de pensar que no es celebren a Brussel·les sinó a cada recó dels nostres municipis”.

 

 

 

La entrada Alberto Villagrasa: “En aquestes Eleccions Europees ens juguem la defensa de la convivència entre espanyols” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!