4 julio, 2013

Alberto Villagrasa: “Ara més que mai cal intensificar el treball per enfortir els ponts amb els ciutadans dels vostres municipis”FOTOAPLEC2El secretari provincial del Partit Popular Català a Barcelona, Alberto Villagrasa va participar en l’aplec del Vallés Oriental que es va celebrar al municipi de la garriga i que va reunir a més de 300 persones entre afiliats, simpatitzants i càrrecs locals i regidors del partit a la comarca. Durant l’acte Villagrasa va manifestar que “el Partit Popular a la comarca està treballant intensament per aconseguir expandir-nos i arribar a tots els racons”. En aquest sentit el va dir que “el Partit té ja a la comarca bons equips, joves, dinàmics e integradors amb gent de gran experiència dins del Partit per aconseguir aquest desenvolupament territorial i sectorial”.

 Tanmateix el diputat Villagrasa va dir que  “ara cal, més que mai, intensificar el treball d’aquest equips per enfortir els ponts amb els ciutadans i treballar en la recerca de solucions econòmiques, que permetrà la creació de llocs de treball que necessita el Vallès Oriental”. Villagrasa va demanar també “estar més units que mai perquè només junts serem més forts per sortir de la crisi i superar qualsevol adversitat, com hem fet sempre”. 

 Per la seva part la presidenta comarcal, Susana Calvo va afegir que “el proper pas és ampliar més el nombre de juntes locals per incrementar la nostra feina i la nostra representació municipal”.

La entrada Alberto Villagrasa: “Ara més que mai cal intensificar el treball per enfortir els ponts amb els ciutadans dels vostres municipis” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!