18 marzo, 2014

Alberto Villagrasa: “A Osona hi ha molts municipis on hi ha gent que ens vota i hem de ser-hi a tots, com ha passat a Tavertet”  • “En el Partit Popular no fem llistes fantasmes, presentem gent que està disposada a representar al Partit allò on calgui i on sigui necessari i a treballar pel municipi on es presenta. El Xavier Serrahima és un exemple”. 
  • Villagrasa: “La incorporació d’un nou membre al Partit Popular, que a més és regidor i està a govern és una mostra que no hi ha cap recó de la comarca on el Partit Popular no estigui disposat a arribar. El Partit ha de tenir representació a tots els municipis perquè, com ha passat a Tavertet, hi ha gent que et vota si et presentes però si no hi ha un representant, deixes a aquests votants penjats”.

IMG-20140318-00141Xavier Serrahima: “Em sento totalment implicat i involucrat en la feina al municipi. Treballaré perquè que el meu pas sigui profitós pel municipi i contribuir amb tot allò que serveixi per millorar Tavertet”.

Xavier Serrahima és el nou representant del Partit Popular a Tavertet. El nou regidor i membre de l’equip de govern a Tavertet, ha estat presentat en un acte a la seu local del partit a Vic, on ha estat  acompanyat pel secretari provincial, Alberto Villagrasa el president comarcal, Miquel Vilalta, la responsable Popular a Vic, Emma Salarich, i el secretari territorial provincial de les comarques de l’interior, Joan Antoni López Noguera.

Durant la presentació el secretari provincial ha volgut deixar clar “en el Partit Popular no fem llistes ‘fantasmes’, presentem gent que està disposada a representar al partit allà on calgui i on sigui necessari i a treballar pel municipi on es presenta. El Xavier Serrahima és un exemple”.  En aquest sentit Alberto Villagrasa ha afegit que “el Partit Popular ha de tenir representació a tots els municipis perquè, com ha passat a Tavertet, hi ha gent que et vota si et presentes, però si el partit no té un representant, deixes a aquests votants penjats”.

Tanmateix Villagrasa va manifestar que “és un fet constatat que la comarca està creixent i encara creixerà més”. En aquest sentit el secretari general va dir que “el Partit Popular està fent una bona feina i això es veu a Osona, una comarca en la qual històricament el Partit Popular ha tingut problemes d’implantació i ara hi són molts els que facen un pas endavant per treballar per la nostra formació i defensar el projecte del Partit popular, un projecte sòlid, centrat en les persones i en el creixement econòmic”.

El secretari provincial considera que amb Tavertet “s’obre la porta de la recuperació de la representació municipal a la comarca. A Osona podem tornar a aconseguir el que vam tenir” – va concloure. 

Per la seva part el nou regidor Xavier Serrahima s’ha  mostrat molt satisfet de formar part del projecte del Partit Popular i de representar a aquesta formació a Tavertet. Xavier és un jove, membre de les noves generacions del Partit Popular i amb només 23 anys és l’únic regidor del partit a la comarca en aquests moments.

El nou regidor que va prendre possessió a finals del mes de febrer ha manifestat que està molt il·lusionat amb aquesta experiència. “És una oportunitat que penso aprofitar al màxim treballant per la gent de Tavertet en el dia a dia i en resoldre els temes diaris i quotidians. No decebre al meu partit que va confiar a presentar-me per Tavertet i no decebre a les 22 persones que em van votar, com tampoc a la resta del municipi que no ho va fer. Treballaré per tots i cadascun dels veïns de Tavertet.

Serrahima ha dit que vol ser també “un ambaixador de Tavertet fora del municipi” per explicar a tothom les meravelles d’aquest indret de l’Osona, “em trobo molt a gust i que recomano a tothom. Em sento totalment implicat i involucrat en la feina al municipi i espero que el meu pas sigui profitós pel municipi i la comarca ”.

Per la seva part, Vilalta s’ha mostrat molt satisfet perquè “amb el Xavier a la comarca tenim un regidor que a més està a govern”. “Xavier és una nova incorporació  als equips que el Partit està consolidant a la comarca i el primer dels regidors que vindran”.

La entrada Alberto Villagrasa: “A Osona hi ha molts municipis on hi ha gent que ens vota i hem de ser-hi a tots, com ha passat a Tavertet” aparece primero en Partido Popular de la Provincia de Barcelona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!